Η Τoyota Ελλάς βράβευσε τα Στελέχη Πωλήσεων & After Sales


H Τoyota Ελλάς πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την απονομή βραβείων στον Ετήσιο Διαγωνισμό Στελεχών Πωλήσεων και After Sales μέσα από ειδική τελετή.

  • 8/4/2015

H Τoyota Ελλάς πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την απονομή βραβείων στον Ετήσιο Διαγωνισμό Στελεχών Πωλήσεων και After Sales μέσα από ειδική τελετή που έλαβε χώρα την Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015.

O ετήσιος θεσμός της εταιρείας στοχεύει κυρίως στην ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων στελεχών στον τομέα Πωλήσεων και After Sales του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της ΤΟΥΟΤΑ, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει την ευγενή άμιλλα μεταξύ των στελεχών των καταστημάτων λιανικής πώλησης ΤΟΥΟΤΑ για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πελάτες της σε πανελλαδικό επίπεδο.   Επίσης, ένα ακόμα πλεονέκτημα που προσδίδει ο διαγωνισμός αυτός είναι η υπενθύμιση των γνώσεων που έχουν αποκτηθεί, η προσωπική βελτίωση και εξέλιξη των διαγωνιζόμενων καθώς και η πρακτική προσαρμογή των διαγωνιζομένων στα προγράμματα εκπαίδευσης που πραγματοποιεί η εταιρεία.

Τα κριτήρια επιλογής των νικητών βασίζονται τόσο στην ορθότητα και πληρότητα των απαντήσεων σε γραπτές εξετάσεις, όσο και στην αρτιότητα ολοκλήρωσης μίας σειράς πρακτικών διαδικασιών σύμφωνα με τα πρότυπα της ΤΟΥΟΤΑ. Στην προκριματική και προημιτελική φάση, οι διαγωνιζόμενοι απάντησαν σε ερωτηματολόγια πολλαπλών απαντήσεων ενώ η ημιτελική και τελική φάση πραγματοποιήθηκε με συνδυασμό γραπτών και πρακτικών δοκιμασιών.

Για τη χρονιά 2014 τα στελέχη του δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων ΤΟΥΟΤΑ διαγωνίστηκαν στις ακόλουθες τρεις (3) ειδικότητες με σκοπό την ανάδειξη του καλύτερου στελέχους σε κάθε μία από αυτές:

- Σύμβουλοι Πωλήσεων

- Τεχνικοί Σύμβουλοι

- Τεχνικοί

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν, όσοι διαθέτουν αντίστοιχο τίτλο εργασίας και έχουν παρακολουθήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΤΟΥΟΤΑ σε κάθε τομέα ειδικότητας.

Κατά την εκδήλωση της βράβευσης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς, κ. Αριστείδης Αραβανής απένειμε τα βραβεία στους νικητές τονίζοντας, μεταξύ άλλων: «…αναμφισβήτητα στόχος της σημερινής μας εκδήλωσης είναι η παρακίνηση του ανθρώπινου δυναμικού της TOYOTA στους τομείς Πωλήσεων και After Sales στην τελειοποίηση γνώσεων και διαδικασιών της εταιρείας μας.  Εσείς παρέχετε στους πελάτες μας τις κορυφαίες υπηρεσίες ΤΟΥΟΤΑ, με αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση τους στα αξιόπιστα προϊόντα και τις καινοτόμες υπηρεσίες μας. Συγχαρητήρια σε όλους! αφού μέσα από τη συνεχή βελτίωση έχουμε κατακτήσει για ολόκληρες δεκαετίες, όχι μόνο την πρώτη θέση πωλήσεων στην ελληνική αγορά, αλλά και την κορυφαία θέση στην εμπιστοσύνη των πελατών μας».