H Toyota Eλλάς συμμετείχε και φέτος στον διεθνή Διαγωνισμό "Toyota Dream Car"


Η Toyota προσκάλεσε για μια ακόμη χρονιά όλα τα παιδιά του κόσμου σε ένα υπέροχο ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας ¨πάνω σε τέσσερις τροχούς, στον 8ο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής Toyota για παιδιά, «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου – Your Dream Car».

  • 9/7/2014

Η Toyota προσκάλεσε για μια ακόμη χρονιά όλα τα παιδιά του κόσμου σε ένα υπέροχο ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας ¨πάνω σε τέσσερις τροχούς, στον 8ο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής Toyota για παιδιά, «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου – Your Dream Car».

Η Toyota Ελλάς, πραγματοποίησε πρόσφατα τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και στην χώρα μας, προτρέποντας  τους μικρούς της φίλους ηλικίας μέχρι 15 ετών να μας οδηγήσουν με τη χαρούμενη παλέτα τους, στα μονοπάτια της τέχνης των ονείρων τους.

Ο διαγωνισμός αυτός αποτέλεσε μία μοναδική ευκαιρία ώστε οι νέοι μας να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, να ταξιδέψουν το ταλέντο τους πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, έχοντας ζήσει μία συναρπαστική και δημιουργική εμπειρία.

Στο πλαίσιο του ελληνικού διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, τα παιδιά υπέβαλλαν τις ιδέες τους μέσα απο πραγματικά αξιέπαινα έργα ζωγραφικής, είτε κατά την επίσκεψή τους στις Εκθέσεις των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Toyota σε όλη την Ελλάδα, είτε στέλνοντας τα στην εταιρεία.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς βράβευσε τα παιδιά που διακρίθηκαν στον ελληνικό διαγωνισμό.  Πιο συγκεκριμένα, οι ηλικιακές ομάδες των συμμετεχόντων είχαν χωριστει, όπως όριζαν οι όροι του διαγωνισμού, σε τρεις κατηγορίες –κάτω των 8 ετών,  8 έως 12 ετών και 13 εως 15 ετών. Έτσι, με βάση τους όρους του διαγωνισμού, επιλέχθηκαν τα 3 καλύτερα έργα απο κάθε ηλικιακό group (συνολικά 9 έργα), τα οποία είναι:

Κατηγορία κάτω των 8 ετών

1ο βραβείο  – Θεόφιλος Στεφανίδης
2ο βραβείο  – Αθηνά Αναστασοπούλου
3ο βραβείο  – Δημήτριος Νάκος

Κατηγορία 8 έως 12 ετών

1ο βραβείο  – Αλέξανδρος Κουτσιούμπας
2ο βραβείο  – Ιωάννης  Ιάσονας Σιμονέτης
3ο βραβείο  – Χρυσάνθη Πουλτουρτζίδου

Κατηγορία 13 έως 15 ετών

1ο βραβείο  – Ισαάκ Ταραμπουλούς
2ο βραβείο  – Δανάη Ειρήνη Θεοδωροπούλου
3ο βραβείο  – Μαγδαληνή Βαρβαρή

Οι νικητές του Ελληνικού Διαγωνισμού θα λάβουν μέρος στον Παγκόσμιο διαγωνισμό με τη συμμετοχή των υπόλοιπων 94 χωρών.

Οι νικητές (χρυσός, αργυρός, χάλκινος) του Παγκόσμιου Διαγωνισμού, οι οποίοι θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος Ιουλίου, συνοδευόμενοι από έναν εκ των γονέων ή έναν εκ των νομίμων κηδεμόνων τους, θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία και θα συμμετέχουν στην τελική απονομή βράβευσης, τον Αύγουστο του 2014.