Η Toyota ετοιμάζεται να βγάλει στον δρόμο το GR GT3 - Δείτε τα αποκαλυπτικά σκίτσα


Ένα πακέτο με σκίτσα που κατατέθηκαν σε αίτηση ευρεσιτεχνίας δείχνουν τη νέα πρόταση υψηλών επιδόσεων πάνω στην οποία δουλεύει η Toyota και η οποία βασίζεται στο πρωτότυπο GR GT3 που είδαμε τον Ιανουάριο στο Τόκιο.

  • 29/6/2022

Η στροφή που πραγματοποιεί η Toyota τα τελευταία χρόνια και η οποία βάζει τον οδηγό στο επίκεντρο παρουσιάζοντας μοντέλα που ξεχωρίζουν για τα δυναμικά τους χαρακτηριστικά, καλά κρατεί.

Σε αυτό το πλαίσιο οι Ιάπωνες κατέθεσαν αίτηση για κατοχύρωσης πατέντας στην αρμόδια υπηρεσία για την Ευρώπη μέσα από την οποία παρουσιάζονται μια σειρά από σκίτσα ενός νέου μοντέλου παραγωγής που βασίζεται στο πρωτότυπο GR GT3 που παρουσιάστηκε στις αρχές του έτους στο Σαλόνι του Τόκιο.

Η μεγαλύτερη διαφοροποίηση έρχεται μέσα από την απουσία της τεράστιας αεροτομής που είχαμε δει στο concept car τη θέση της οποίας έχει πάρει ένα σαφώς μικρότερο φτερό που έχει ενσωματωθεί στο πίσω μέρος.

Από εκεί και πέρα η πρόταση χαρακτηρίζεται σχεδιαστικά από το μακρύ μπροστινό μέρος, τη χαμηλή οροφή αλλά και τα πίσω αεροδυναμικά τα οποία θυμίζουν έντονα Lexus LFA και αυτό ίσως σημαίνει ότι η πρόταση θα κυκλοφορήσει με το συγκεκριμένο logo.

Όπως και να έχει η Toyota δείχνει να μένει πιστή στη drive-to-fun αίσθηση προσθέτοντας ακόμα ένα μοντέλο με αυτά τα χαρακτηριστικά στη γκάμα της και όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα στοιχεία θα αποκαλύπτονται.