Η Toyota Supra "ντύνεται" στα λευκά σε μια Special Edition εμφάνιση (photos)


Η Toyota θα κατασκευάσει μόλις 50 Supra Matte Edition White, αποκλειστικικά για την Ιαπωνική αγορά, οι οποίες θα φτάσουν στους νέους κατόχους μέσω κλήρωσης! 

  • 21/7/2022

Το Toyota Supra πρόκειται να λάβει άλλη μία Special Edition εμφάνιση, αυτή τη φορά για την Ιαπωνική αγορά, καθώς η παρουσιάστηκε η ειδική έκδοση Matte White.

Μόνο 50 μονάδες θα κατασκευαστούν συνολικά, ενώ θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω κλήρωσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως και την 21η Αυγούστου, με τις παραδόσεις να ξεκινούν τον Οκτώβριο, ενώ το κόστος θα ανέρχεται στα 55.853€, σε σύγκριση με το απλό 2023 Toyota Supra, που κοστίζει 51.769€.

Η ειδική έκδοση φέρει τον χρωματισμό Matte Avalanche White Metallic της Toyota, με το εσωτερικό της να είναι ντυμένο με δέρμα ανοιχτού καφέ χρώματος. Η Toyota έχει προσθέσει επίσης μια 'Matte White Edition' λεπτομέρεια από ανθρακόνημα στο ταμπλό, στην πλευρά του συνοδηγού.

Η 2023 Supra ανακοινώθηκε από την εταιρεία τον περασμένο Απρίλιο, φέροντας ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, με τελική σχέση μετάδοσης 3.46, και 3.15 για την έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο. 

Στην Αμερική, είναι διαθέσιμη και η Supra A91-MT Special Edition των 500 μονάδων, όπου το εσωτερικό είναι ντυμένο με cognac δέρμα και ύφασμα alcantara  ενώ διαθέτει σύστημα ήχου 12 ηχείων της JBL.

Όσον αφορά την ανάρτηση, η αμερικάνικη έκδοση έρχεται με το νέο σύστημα Hairpin plus που επιτρέπει τη χρήση πιο ακραίων γωνιών του τιμονιού. Στην Ευρώπη, η νέα, πιο ελαφριά έκδοση του Supra ζυγίζει 38.3 kg λιγότερο.