Η Toyota Supra χάνει(;) την οροφή της


Τα σενάρια που θέλουν την Toyota Supra να αποκτά cabrio έκδοση επιστρέφουν με τους ανθρώπους της ιαπωνικής φίρμας να μην επιβεβαιώνουν αλλά και να μην διαψεύδουν το ενδεχόμενο αυτό.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: X TOMI DESIGN
  • 1/7/2019

Αν και η Toyota Supra ουδέποτε στο παρελθόν διέθετε εκδόσεις χωρίς σταθερή οροφή, το γεγονός ότι η νέα γενιά του ιαπωνικού sportscar βασίζεται στην κατά παράδοση «ανοιχτή» BMW Z4, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Ιάπωνες να κάνουν την έκπληξη.

Στο παρελθόν άλλωστε η Toyota είχε παρουσιάσει την “open” εκδοχή του GT86, η οποία σύμφωνα με τους ίδιους τους ανθρώπους της ιαπωνικής φίρμας έφτασε μια ανάσα από την γραμμή παραγωγής.

Μένει να αποδειχθεί, λοιπόν, αν στο εσωτερικό της Toyota θα επικρατήσει η άποψη που θέλει την Supra να διατηρεί την οροφή της και τον ανόθευτο χαρακτήρα ενός ένα αυθεντικό sports coupe ή αν οι Ιάπωνες υποκύψουν αυτήν τη φορά στον πειρασμό της δημιουργίας ενός ιδιαίτερα ελκυστικού roadster, το οποίο λείπει από την γκάμα τους.  

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της X TOMI Design μάς χαρίζει μια πρώτη γεύση από μια υλοποίηση που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν αδιάφορο.