Η Volvo φρεσκάρει τα S90 και V90 και προσθέτει mild hybrid εκδόσεις


Στην εξοπλιστική και αισθητική αναβάθμιση των S90 και V90 προχωρά η Volvo επεκτείνοντας ταυτόχρονα την γκάμα των mild hybrid προτάσεών της.

  • 21/2/2020

Την επικαιροποίηση των εξοπλιστικών και σχεδιαστικών προδιαγραφών των S90 και V90 επιχειρεί η Volvo, προχωρώντας σε χειρουργικής ακρίβειας παρεμβάσεις.

Τα νέα φώτα ομίχλης, ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας του μπροστινού τμήματος και η αντικατάσταση των πίσω φωτιστικών με νέα τεχνολογίας LED συνιστούν τις βασικές διαφορές σε σχέση με τις μέχρι σήμερα γνωστές προτάσεις της σουηδικής φίρμας, την ίδια στιγμή που οι επιπλέον χρωματικές επιλογές για τις επιφάνειες του αμαξώματος επεκτείνουν τις δυνατότητες εξατομίκευσης.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικό μπορεί κανείς να απολαύσει το ηχητικό αποτέλεσμα του αναβαθμισμένου ηχοσυστήματος της Bower & Wilkins και το απαλλαγμένο από μικροσωματίδια αέρα που υπόσχεται το νέο σύστημα φίλτρανσης Advanced Air Cleaner.

Η αναβαθμισμένη Σειρά 90 της Volvo αποκτά πρόσβαση και στα mild hybrid συστήματα κίνησης που για πρώτη φορά γνωρίσαμε στα ΧC60 και XC90 και εξασφαλίζουν οικονομία καυσίμου που φτάνει έως και το 15%.

Με mild hybrid κινητήρια σύνολα εφοδιάζεται πλέον και το Volvo XC40, με τη σουηδική φίρμα να έχει πετύχει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την πλήρη υβριδοποίηση της γκάμας της.