Η Volvo Saracakis ξεκινά συνεργασία με τον Κώστα Αντετοκούνμπο


Η Volvo Saracakis συνεργάζεται με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Κώστα Αντετοκούνμπο με φόντο το XC40 Recharge Plug-in Hybrid T5.

  • 14/6/2021

Η Volvo Saracakis του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη ξεκινά συνεργασία με τον Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα, μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και πρωταθλητή για το 2020 των Los Angeles Lakers του NBA, Κώστα Αντετοκούνμπο.

Στο πλαίσιο της έναρξης αυτής της συνεργασίας προβολής των μοντέλων της Volvo από τον Κώστα Αντετοκούνμπο, η Volvo Saracakis του παραχώρησε το compact SUV XC40 Recharge Plug-in Hybrid T5 για τις μετακινήσεις του.

Το compact plug-in υβριδικό SUV είναι ιδανικό για την οδήγηση τόσο στην πόλη όσο και τον ανοιχτό δρόμο. Με την ενσωμάτωση της δυνατότητας αμιγούς ηλεκτρικής κίνησης το XC40 Recharge Plug-in Hybrid T5 δημιουργήθηκε για να σκέφτεται το αύριο χωρίς να θυσιάζει τη γνήσια σκανδιναβική οδηγική εμπειρία.

Για την παράδοση του αυτοκινήτου, ο Κώστας Αντετοκούνμπο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και συγκεκριμένα την έκθεση Volvo Saracakis στη Λεωφόρο Αθηνών 71 όπου οι συνεργάτες της Volvo Saracakis του παρουσίασαν όλα τα συστήματα, τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του κορυφαίου compact plug-in υβριδικού SUV που θα τον συντροφεύει στις διαδρομές του και του ευχήθηκαν Καλή επιτυχία με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ.