H VW σας καλεί να επισκεφτείτε το περίπτερό της στη Γενεύη (ψηφιακά...)


Μπορεί η έκθεση της Γενεύης του 2020 να μην πραγματοποιήθηκε τελικά, όμως η VW αποφάσισε να κάνει χρήση των σύγχρονων μέσων και να μας μεταφέρει σε μία εικονική πραγματικότητα του πως θα ήταν το περίπτερό της αν όλα πήγαιναν καλά.

  • 4/4/2020

Η ακύρωση της έκθεσης της Γενεύης υπήρξε ένα μεγάλο χτύπημα για την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία (έστω και αν όσα ακολούθησαν ήταν ακόμα χειρότερα). Οι περισσότερες εταιρίες είχαν ήδη ετοιμάσει αυτοκίνητα και περίπτερα για να τα δείξουν στο κοινό, όμως αναγκάστηκαν την τελευταία στιγμή να τα πάρουν πίσω, με ότι κόστος συνεπάγεται αυτό.

Στην VW όμως δεν τα παρατάνε. Και ετοίμασαν κάτι πολύ έξυπνο. Mία virtual ξενάγηση στο περίπτερο που είχαν ετοιμάσει για την Γενεύη η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Μη θέλοντας να πάει χαμένος όλος αυτός ο κόπος και τα σχέδια της προετοιμασίας, έφτιαξαν ένα ειδικό site μέσα από το οποίο σας ξεναγούν εικονικά στα μοντέλα τους.

Στην διεύθυνση https://www.volkswagen.de/de/specials/geneva-2020.html πατήστε το Start και ξεκινήστε αυτή την διαφορετική περιήγηση σε ένα εικονικό περίπτερο μιας έκθεσης αυτοκινήτου που δεν έγινε ποτέ.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται παράδοξα, όμως στην πραγματικότητα ίσως να είναι και η επόμενη (ή η μεθεπόμενη) ημέρα των εκθέσεων, οι οποίες τα τελευταία χρόνια είχαν αρχίσει να φθίνουν. Δεν αποκλείεται αυτή η προσπάθεια της VW να αποτελεί ένα πείραμα μέσα από το οποίο μπορεί να ανοίξει μια εντελώς νέα πόρτα σε μία εικονική (και αναγκαστική) πραγματικότητα που θα εξυπηρετεί τους πάντες και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ίδωμεν.