H υπηρεσία Kinto Factory απογειώνει τη ροπή του Toyota GR Yaris - Δείτε τις χρεώσεις


Το GR Yaris εντάσσεται στην υπηρεσία Kinto Factory της Toyota, προσφέροντάς του 390 Nm μέγιστης ροπής και βελτιώσεις στα συστήματα οδήγησης.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ
  • 24/8/2022

Η υπηρεσία Toyota Kinto Factory της ιαπωνικής εταιρείας αναλαμβάνει και το Toyota GR Yaris, με το μοντέλο να δέχεται αναβαθμίσεις τόσο στη ροπή όσο και μια σειρά επιλογών επιλογές τροποιήσεων και εξατομίκευσης. Η Toyota κάνει διαθέσιμες τις αναβαθμίσεις τόσο στους κατόχους του, αποκλειστικού για το εργοστάσιο, μοντέλου GR Yaris «Morizo Selection», όσο και για τους οδηγούς του συμβατικού GR Yaris, που έχουν αγοράσει τα οχήματά τους μέσω αντιπροσωπείας.

Οι αναβαθμίσεις με ονομασία «GR YARIS PERFORMANCE SOFTWARE 2.0» έρχονται να αυξήσουν τη ροπή από τα 370 Nm στα 390 Nm, που επιτυγχάνεται στο φάσμα των 3,200 - 4,000 rpm, ενώ το σύστημα έχει βασιστεί σε τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε οχήματα rally. Το κόστος θα ανέρχεται στα 1.042 ευρώ για τους κατόχους του συμβατικού GR Yaris, ενώ όσοι κατέχουν το GR Yaris «Morizo Selection» θα απολαύσουν τις αναβαθμίσεις δωρεάν.

Όλα τα αναβαθμισμένα οχήματα θα πληρούν τις προϋποθέσεις για επιπλέον τροποποιήσεις εξατομίκευσης που θα μπορούν να αποκτηθούν με δύο τρόπους: είτε μέσω ενός συνεργείου GR, είτε αυτόματα, μέσω της ανάλυσης των οδηγικών συνηθειών του κάθε οδηγού.

Η πρώτη επιλογή θα κοστίζει 65 ευρώ και θα περιλαμβάνει 27 διαφορετικούς συνδυασμούς ρυθμίσεων στα συστήματα κατανομής κίνησης, τιμονιού και πέδησης, τους οποίους θα μπορούν να εφαρμόσει η ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα συμβούλων GR.

Όσον αφορά τη δεύτερη εναλλακτική, οι ίδιοι 27 συνδυασμοί θα είναι διαθέσιμοι, αυτή τη φορά μέσω μίας αυτοματοποιημένης επιλογής μέσω της ανάλυσης του οδηγικού στυλ του κάθε χρήστη, όταν εκείνος οδηγεί σε μία καθορισμένη πορεία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετέχουν σε ένα GR Yaris «Personalise Event», προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι επιλεγμένες τροποποιήσεις και αργότερα θα πρέπει να επισκεφθούν ένα συνεργείο GR για την εφαρμογή τους. Το κόστος θα ανέρχεται στα 110 ευρώ.