Honda Civic Type R: Δείτε live την παρουσίαση του νέου hot hatch (video)


H στιγμή για την πλήρη αποκάλυψη του πιο γρήγορου Honda Civic Type R στην ιστορία, έφτασε. Δείτε live την επίσημη παρουσίαση.  

  • 20/7/2022

Μετά από μία μακρά περίοδο αναμονής έφτασε επιτέλους η στιγμή που η Honda θα τραβήξει το κάλυμμα και θα δείξει στο παγκόσμιο κοινό το νέο Civic Type R. Μέχρι στιγμής ο κατασκευαστής έχει χαρακτηρίσει τη νέα πρόταση ως "το πιο γρήγορο Type R στην ιστορία" ενώ πριν από λίγο καιρό έσπασε τα χρονόμετρα στην πίστα της Suzuka καταγράφοντας τον ταχύτερο χρόνο για προσθιοκίνητο μοντέλο.

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαιτέρως σημαντική για τη Honda μιας και συμπληρώνεται μισός αιώνας από την πρώτη κυκλοφορία του Civic, το οποίο μέχρι και σήμερα έχει κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων οδηγών μέσα από τις 11 γενιές του.

Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στην γρήγορη έκδοση της τελευταία γενιάς, με τα επίσημα αποκαλυπτήρια να είναι προγραμματισμένα για τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όποιος έχει... αϋπνίες και επιθυμεί να τα παρακολουθήσει live μπορεί να το κάνει μέσα από το παρακάτω video.

Τέλος, θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες η Honda διέρρευσε κατά λάθος (;) την πρώτη φωτογραφία του Type R μέσα από την επίσημη σελίδα της στην Ιαπωνία.

Δείτε live την παρουσίαση…