Honda Civic Type R: Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του hot hatch χωρίς καμουφλάζ


H πρώτη φωτογραφία του νέου Honda Civic Type R διέρρευσε και κάνει τον γύρο του διαδικτύου αποκαλύπτοντας τον εξωτερικό σχεδιασμό του. 

  • 14/7/2022

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη αποκάλυψη του νέου Honda Civic Type Rπλησιάζει προς το τέλος της, με τους Ιάπωνες να είναι έτοιμοι στις 21 Ιουλίου να τραβήξουν -επιτέλους- το κάλυμμα από το πολυαναμενόμενο hot hatch και να το αποκαλύψουν στο κοινό.

Πριν έρθει όμως αυτή η στιγμή διέρρευσε στο διαδίκτυο η πρώτη επίσημη φωτογραφία του μοντέλου. Και λέμε «επίσημη» γιατί η διαρροή προήλθε από την ίδια την εταιρεία και συγκεκριμένα το ιαπωνικό της site στο οποίο -ίσως κατά λάθος- δημοσιεύτηκε η εικόνα της νέας πρότασης αποκαλύπτοντας τον εξωτερικό σχεδιασμό της.

Οι άνθρωποι που τρέχουν το civic11forum.com κατάφεραν να εντοπίσουν αμέσως αυτό το «λαθάκι» και με συνοπτικές διαδικασίες πήραν τη φωτογραφία και τη δημοσίευσαν πριν από λίγες ώρες στο site τους.

Στα σχόλια που ακολούθησαν οι fans της σειράς Type R εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το νέο μοντέλο, κάποιοι δήλωσαν ότι είναι ακριβώς αυτό που περίμεναν, κάποιο στάθηκαν στη μεγάλη αεροτομή ενώ υπήρχαν και σχόλια που ανέφεραν ότι μοιάζει να έχει μακρύτερο μεταξόνιο.

Όπως και να έχει η επίσημη αποκάλυψη του Honda Civic Type R πλησιάζει και εκεί θα μπορέσουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες από επίσημα χείλη. Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για το μοντέλο πατώντας εδώ.

Πηγή: civic11forum.com