Honda Civic Type R: Nέα σειρά με αξεσουάρ που "απογειώνουν" το ιαπωνικό hot hatch (photos)


Η Honda παρουσίασε ένα πλήρες πακέτο με αξεσουάρ για το νέο Civic Type R στα οποία ξεχωρίζει η εντυπωσιακή carbon αεροτομή. Δείτε πόσο κοστίζουν.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: HONDA
  • 6/9/2022

Η Honda χάρισε στο νέο της Civic Type R ένα σετ νέων αξεσουάρ, κάνοντάς τα διαθέσιμα από τον Ιούλιο, ανανεώνοντας τόσο το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό του μοντέλου.

Το πιο σημαντικό από τα νέα αξεσουάρ και αναβαθμίσεις που έφερε η εταιρεία στην ιαπωνική αγορά, είναι η πίσω αεροτομή του Type R, που είναι κατασκευασμένη από ανθρακόνημα και κοστίζει 275.000 Yen (1.950 ευρώ), που, όχι μόνο προσφέρει ένα πιο σπορ και επιθετικό λουκ, αλλά είναι και πιο ελαφριά σε σχέση με την προηγούμενη, κανονική αεροτομή, ενώ παράγει και περισσότερη κάθετη δύναμη.

Συμπληρώνοντας τη νέα αεροτομή, η Honda έχει προσθέσει και νέους κόκκινους καθρέπτες, που κοστίζουν 15.400 Yen (109 ευρώ).

Ο κατάλογος των νέων αξεσουάρ δε σταματά εκεί, με την ιαπωνική εταιρεία να κάνει διαθέσιμα τα φώτα των πλαϊνών του οχήματος με 38.500 Yen (272 ευρώ), μία κεντρική κονσόλα από ανθρακόνημα και κόκκινο πολυεστέρα (335 ευρώ), πάνελ στις πόρτες ίδιου σχεδιασμού (397 ευρώ), πατάκια με τα σήματα και λογότυπα του μοντέλου (467 ευρώ), φωτιζόμενη κεντρική κονσόλα και θήκες για ποτήρια (155 ευρώ), φωτισμό στο χερούλι και τη θήκη στα πλαϊνά των θυρών (101 ευρώ), φωτισμό κάτω από τις θέσεις (124 ευρώ), ένα μοχλό ταχυτήτων ντυμένο με κόκκινο δέρμα (144 ευρώ), πατάκια για όλες τις εποχές και συνθήκες (94 ευρώ) και ένα δίσκο για αποσκευές (101 ευρώ).

Εκτός αυτού, η Honda προσφέρει στους κατόχους του νέου Honda Civic Type R έναν ασύρματο φορτιστή (155 ευρώ) και φωτισμό για την πόρτα του πορτπαγκάζ (78 ευρώ).

Όλες οι παραπάνω αναβαθμίσεις και προσθήκες θα είναι διαθέσιμες στην Ιαπωνία μέσω της υπηρεσίας Honda Access, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, το εάν θα έρθουν οι συγκεκριμένες αναβαθμίσεις και στην Ευρώπη, ή σε κάποια άλλη αγορά.