Honda e Limited Edition: Περιορισμένη έκδοση μόλις 50 μονάδων


Η ιαπωνική μάρκα αποφάσισε να μας χαρίσει μία ειδική έκδοση του μικρότερου ηλεκτρικού της μοντέλου. Το νέο Honda e Limited Edition θα κυκλοφορήσει σε μόλις 50 μονάδες για όλη την Ευρώπη, με πλούσιο εξοπλισμό.

  • 28/6/2022

Το Honda eείναι το μικρότερο και παράλληλα το μοναδικό προς το παρόν πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας. Ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα για την κατηγορία των ηλεκτρικών μοντέλων πόλης με χαρακτηριστική ρετρό εικόνα, αλλά και πολλή τεχνολογία.

Το νέο Honda eLimited Edition είναι μία νέα περιορισμένη έκδοση 50 μονάδων για την Γηραιά Ήπειρο, οι οποίες θα διανεμηθούν ανάλογα στις κατά τόπους αγορές. Βασισμένο στην εξοπλιστική έκδοση Advance, το Honda e Limited Edition κλέβει την πρώτη ματιά με τις εντυπώσεις με την μοναδική εξωτερική εμφάνιση του, χάρη στο έντονο κόκκινο χρώμα της νέας βαφής αμαξώματος Crystal Red Platinum, που έρχεται σε αντίθεση με πολλές λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο, όπως την οροφή και την διακριτική αεροτομή, το πάνελ που φιλοξενεί τα στρογγυλά πίσω φώτα, αλλά και το σήμα της Honda.

Το διακοσμητικό ένθετο στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα και οι ζάντες αλουμινίου διαμέτρου 17 ιντσών έρχονται στο ίδιο μαύρο glossy φινίρισμα, ενώ η ιδιαίτερη αισθητική επαναλαμβάνεται και στο μπροστινό μέρος,  στα πλαϊνά, στο πάνελ των προβολέων ακόμα και στο κάλυμμα της θήκης φόρτισης της μπαταρίας πάνω στο καπό.

Στο εσωτερικό, η Honda έχει εξοπλίσει την ειδική αυτή περιορισμένη έκδοση με πανοραμική οροφή και θερμαινόμενα καθίσματα, εκτός από την προηγμένη τεχνολογία που περιλαμβάνει το πακέτο των συστημάτων ασφαλείας Honda Sensing.

Το νέο Honda e Limited Edition θα προσφέρεται αποκλειστικά με την πιο ισχυρή έκδοση με τον ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει μέγιστη ισχύ 154 ίππων και ροπή 315 Nm. Η τιμή που ανακοινώθηκε στη Γερμανία είναι στα 41.900 ευρώ, ενώ οι τιμές του στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές, θα γίνουν γνωστές τις επόμενες εβδομάδες.