Honda: Mε τρεις πανελλαδικές παρουσιάσεις στην "Αυτοκίνηση 2015"


To νέο Civic Type-R, η 3η γενιά Jazz και το νέο HR-V θα είναι οι κύριοι πρεσβευτές της νέας εποχής της Honda, στην έκθεση "Αυτοκίνηση"

  • 5/11/2015

To νέο Civic Type-R ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για το δρόμο, η 3η γενιά του δημοφιλούς Jazz και το νέο HR-V θα είναι οι κύριοι πρεσβευτές της νέας εποχής της Honda, στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015.

Η οικογένεια της Honda συμπληρώνεται από το ανανεωμένο CR-V που είναι εφοδιασμένο με το νέο πετρελαιοκινητήρα 1.6 lt. με ιπποδύναμη 160 ίππων και το ανανεωμένο Civic MY15.

To νέο Civic Type-R ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για το δρόμο, έρχεται θα θέσει νέα πρότυπα στην κατηγορία FWD hatchback υψηλών επιδόσεων καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου που εφοδιάζεται με νέο δίλιτρο κινητήρα VTEC TURBO o οποίος αποδίδει ιπποδύναμη 310 PS, ροπή 400 Nm, τελική ταχύτητα 270  km/h και επιτάχυνση 0-100 km/h 5,7’’.

Επίσης για πρώτη φορά οι λάτρεις της αυτοκίνησης έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το νέο HR-V, ένα μοντέλο που αντιπροσωπεύει μία μοναδική πρόταση στην κατηγορία crossover: χαρακτηριστική εμφάνιση coupé με στιβαρότητα SUV, χώρους και πολυμορφικότητα ενός MPV, προηγμένη αλλά απολαυστική οδηγική εμπειρία και επιδόσεις με οικονομία.

Ταυτόχρονα παρουσία θα έχει και η τρίτη γενιά του εξαιρετικά δημοφιλούς μικρού πολυμορφικού hatchback της  Honda, το νέο 2015 Jazz που έρχεται να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία B με πρόσθετο χώρο, ευελιξία, ποιότητα και τεχνολογία.