Honda ZR-V: Το όνομα του νέου C-SUV της Honda που έρχεται το 2023


Το ZR-V θα είναι το νέο C-SUV της Honda που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα HR-V και CR-V και θα εφοδιάζεται με την δοκιμασμένη υβριδική τεχνολογία e:HEV.

  • 10/5/2022

Η Honda με μία λιτή ανακοίνωση της γνωστοποίησε το όνομα του νέου της C-SUV, το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά το 2023.

Η ιαπωνική εταιρία ανέφερε στην λακωνική ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της πως το νέο ZR-V θα είναι το νέο SUV θα τοποθετηθεί στη γκάμα της ανάμεσα στα HR-V και CR-V.

Το νέο ZR-V θα εξοπλίζεται με το γνωστό υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα προέρχεται από το ολοκαίνουριο και μικρότερο HR-V με βάση τον τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 1.500 κυβικών. Παρουσία των δύο ηλεκτροκινητήρων, η συνδυαστική απόδοση του συστήματος φτάνει τους 131 ίππους, ενώ η μετάδοση περνά στους τροχούς μέσω κιβωτίου CVT.

Προς το παρόν δεν δημοσιεύτηκε κανένα άλλο στοιχείο από την ιαπωνική εταιρεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή την εμφάνιση του μοντέλου και οι φωτογραφίες που βλέπετε να συνοδεύουν το άρθρο μας προέρχεται από το ομώνυμο ZR-V που κυκλοφορεί στην Ινδία και σε άλλες ασιατικές αγορές και πιθανότατα δεν θα έχει και πολλές διαφορές σε σχέση με αυτό που θα προορίζεται για την Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Honda ZR-V θα προκύψουν με την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου.