Τριακοσαρίζοντας με την Ferrari FF στην Autobahn (Video)


Ακόμη και αν η Ferrari FF αντικαταστάθηκε πριν από μερικά χρόνια από την GTC4Lusso δεν χορταίνουμε να την απολαμβάνουμε.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 16/4/2020

Μία Ferrari σε έναν αυτοκινητόδρομο δίχως όριο ταχύτητας -σε συγκεκριμένα τμήματα- αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Και όπως θα δείτε το κανάλι του AutoTopNL είχε την ευκαιρία να ζήσει αυτή την εμπειρία και να μας την μεταφέρει μέσα από ένα ακόμη καλογυρισμένο βίντεο (μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τον ήχο!).

Η FF έχει την αυθεντική συνταγή ενός ατμοσφαιρικού V12 των 6,3 lt και αποδίδει 660 PS στις 8.000 rpm με 660 Nm στις 6.000 rpm. Όταν είχε παρουσιαστεί είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, τόσο για την ελκυστική της σχεδίαση και την 2 2 διάταξή της, όσο και για το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης.

Σχετικά με τις επιδόσεις ο κατασκευαστής έδινε ένα 0-100 km/h σε 3,7 sec με την τελική να αγγίζει τα 335 km/h. Στο βίντεο θα δείτε τον δοκιμαστή να αγγίζει τα 320 km/h στην Autobahn. Δείτε το βίντεο, ανοίξτε την ένταση του volume και απολαύστε την επιτάχυνση από την καρέκλα του γραφείου σας ή από τον καναπέ σας. Μένουμε σπίτι!