Hyundai Alcazar: Ένα επταθέσιο SUV μάς προκαλεί να το ανακαλύψουμε


Την πρώτη αινιγματική εικόνα του άγνωστου στους περισσότερους Alcazar έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Hyundai προαναγγέλλοντας τη δημιουργία ενός ακόμα οχήματος ελευθέρου χρόνου.

  • 23/3/2021

Ένα ακόμα SUV πρόκειται να εντάξει στην γκάμα της μέσα στους επόμενους μήνες η Hyundai, επιβεβαιώνοντας με μια αινιγματική φωτογραφία την εξέλιξη μιας επταθέσιας πρότασης την οποία μάλιστα ονομάζει Alcazar.

Όπως όλα δείχνουν το επταθέσιο Hyundai Alcazar πρόκειται να σταδιοδρομήσει σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως αυτή της Ινδίας, αντικαθιστώντας το μέχρι σήμερα γνωστό Creta.

Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, τότε το Hyundai Alcazar δεν θα ξεπερνά σε μήκος τα 4,5 μέτρα, ενώ θα διαθέτει ακόμα και ατμοσφαιρικές εκδόσεις βενζίνης ώστε να δικαιολογεί τον τίτλο του προσιτού.

Η πρεμιέρα του αυτοκινήτου είναι προγραμματισμένη για τις 6 Απριλίου και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν υπάρχει πιθανότητα να το δούμε να παίρνει θέση στις προθήκες της κορεατικής φίρμας στην Ευρώπη ή στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ενδεικτικό της δυναμικής της Hyundai, είναι ότι τους τελευταίους δύο μήνες έχει προχωρήσει στην αποκάλυψη δύο νέων μοντέλων (βλέπε Bayon και Ioniq 5) ενώ το Alcatraz θα είναι η τρίτη πρόταση που θα προσθέσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην πολυδιάστατη παλέτα της.