IAA 2021: Τα μοντέλα που κλέβουν την παράσταση στην Έκθεση του Μονάχου! (Videos)


Από τις 7 έως τις 12 Σεπτεμβρίου διεξάγεται στο Μόναχο η ΙΑΑ 2021, η πρώτη Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας.

  • 7/9/2021

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου IAA (Internationale Automobil-Ausstellung), λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στο Μόναχο, αντί για την Φρανκφούρτη που φιλοξενούσε την ΙΑΑ επί σειρά ετών. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που γίνεται με φυσική παρουσία δημοσιογράφων και κοινού, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία.

Με βασικό σύνθημα το “What will move us next” φέρνει στο προσκήνιο όλες τις νέες τεχνολογίες που αφορούν την ηλεκτροκίνηση και την μελλοντική αστική κινητικότητα.

Οι σημαντικότερες αυτοκινητοβιομηχανίες του πλανήτη δίνουν το παρών και παρουσιάζουν νέα μοντέλα παραγωγής και πρωτότυπα, με φόντο την νέα εποχή ης ηλεκτροκίνηση και το μέλλον της αυτοκίνησης.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε, ότι δεν βρίσκονται όλα τα περίπτερα στον ίδιο χώρο, αλλά ορισμένα από αυτά έχουν εγκατασταθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης και σε εξωτερικούς χώρους και συνδέονται με τις κεντρικές αίθουσες της έκθεσης μέσω ενός νοητού διαδρόμου συνολικού μήκους περίπου 12 χιλιομέτρων που ονομάζεται Blue Lane.

Φυσικά τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον Covid-19, ενώ τον χώρο επιβλέπουν περίπου 4.500 αστυνομικοί.

Τα εισιτήρια για το κοινό ξεκινούν από τα 10 ευρώ για τα ανοικτά "open space" σημεία, ενώ τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Audi Grandsphere

BMW i Vision Circular

Cupra UrbanRebel

Dacia Jogger

Kia Sportage

Mercedes-AMG EQS

Mercedes-AMG GT63 S E Performance

Mercedes Citan

Mercedes C-Class All Terrain

Mercedes EQE

Mercedes EQG

Mercedes-Maybach EQS SUV

Renault Megane E-Tech

Smart Concept 1

VW ID. Life

VW ID.5 GTX

VW Taigo

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO