Ιδού το νέο Abarth 595 των 165 PS, άμεσα διαθέσιμο με 22.500 ευρώ! (photos)


Ισχυρός κινητήρας 1,4 L Turbo που αποδίδει 165 PS και 4ετής εργοστασιακή εγγύηση για το νέο «καμάρι» του «Σκορπιού», με στόχο την οδηγική απόλαυση αλλά και το στιλ.

  • 27/7/2022

Με οδηγό τη βασική φιλοσοφία του ιδρυτή της, Carlo Abarth, η ιταλική εταιρία λανσάρει τη νέα βασική έκδοση του Abarth 595, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα θέλει ένας οδηγός από ένα μικρό, γρήγορο, σπορ αυτοκίνητο.

Με όπλο τον κινητήρα 1,4 L T-Jet, που αποδίδει 165 PS, ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει στοιχεία που συμβάλουν στην απόδοσή του και δεν αυξάνουν το βάρος του, με στόχο να ανταγωνίζεται στο δρόμο φαινομενικά ισχυρότερους αντιπάλους.

Ετσι, στο νέο 595 ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα της Abarth, οι ζάντες ελαφρού κράματος των 16’’, οι διπλές χρωμιομένες εξατμίσεις, οι αναρτήσεις της Koni, το turbo της Garrett και οι διάτρητοι εμπρός αεριζόμενοι δίσκοι.

Στιλ και οδηγική απόλαυση είναι οι αρχές του «Σκορπιού» και γι’ αυτό η Abarth προσφέρει δύο αντίστοιχες εκδόσεις εξοπλισμού, την με έμφαση στην απόδοση και την Turismo με επίκεντρο το στιλ. Επιπλέον, οι αγοραστές θα μπορούν να βάλουν και τη δική τους «σφραγίδα», διαλέγοντας ανάμεσα σε ευρεία γκάμα επιλογών.

H νέα «βασική» έκδοση του Abarth 595 είναι άμεσα διαθέσιμη με 22.500 ευρώ και 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 160.000 χλμ.