Ιδού το νέο Kia Soul, χωρίς υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα και με λιγότερες εκδόσεις


Η Kia προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του νέου Soul για το 2023, με ορισμένες αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

  • 5/5/2022

Η Kia έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Soul για το 2023 MY, με την εταιρεία να κάνει κάποιες εκπτώσεις σε σχέση με την περασμένη γενιά.

Αρχίζοντας από την εμφάνιση, το νέο Soul ξεχωρίζει από τη μία μπάρα για τα εμπρός φώτα (που δεν είναι LED στη βασική έκδοση), καθώς και από τα νέα φλας. 

Νέες ζάντες 17 και 18 ιντσών προσδίδουν μία πιο «άγρια» όψη στα πλάγια, ενώ και το πίσω μέρος έχει υποστεί ορισμένες διαφοροποιήσεις, με διπλό χρωματισμό, όπως και στην οροφή, που είναι πλέον σε Fusion Black χρώμα.

Σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις, το Soul διατίθεται με τα trims LX, S, EX, GT-Line και GT-Line Tech, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν παύσει οι εκδόσεις X-Line και Turbo. 

Το νέο Soul, λοιπόν, είναι διαθέσιμο μόνο με τον 2λιτρο, 4κύλινδρο, ατμοσφαρικό κινητήρα απόδοσης 147 ίππων και 178 Nm ροπής, με μόνη επιλογή στο κιβώτιο ταχυτήτων αυτή ενός CVT, που στέλνει τη δύναμη στους εμπρός τροχούς.