Ηλεκτρικό πατίνι με αναρτήσεις από τη Mercedes


Με ανάρτηση και στους δύο τροχούς, αυτονομία 25 χιλιομέτρων και μέγιστη ταχύτητα 20 χλμ./ώρα, το ηλεκτρικό πατίνι της Mercedes-Benz διεκδικεί μια θέση στο γκαράζ σου.

  • 3/10/2020

Αν το πάντα ονειρευόσασταν την προσθήκη μια Mercedes-Benz στο γκαράζ σας, τότε ίσως να έφτασε η στιγμή να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Η γερμανική φίρμα άφησε για λίγο στην άκρη τις τετράτροχες δημιουργίες της, εστιάζοντας στη μικροκινητικότητα και ειδικότερα στην εξέλιξη και την κατασκευή ενός ηλεκτροκίνητου scooter.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα πατίνι με ανάρτηση και στους δύο τροχούς και έναν ηλεκτροκινητήρα 500 W.

Η μπαταρία των 280 Wh εξασφαλίζει αυτονομία 25 χιλιομέτρων ενώ η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 20 χλμ./ώρα.

Οι τροχοί των οκτώ ιντσών επιτρέπουν στο eScooter της Mercedes-Benz να κινείται με μεγαλύτερη ασφάλεια στο οδόστρωμα, ενώ το δικό τους ρόλο παίζουν και οι αναρτήσεις, οι οποίες αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της απόσβεσης των κακοτεχνιών.

Για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί οι αναλυτικές προδιαγραφές ή οι τιμές του eScooter της Mercedes-Benz, η οποία δεν παρέλειψε να τοποθετήσει το έμβλημά της στο νέο δίτροχο δημιούργημά της.