Ιπτάμενη Toyota Corolla καρφώνεται σε στέγη σπιτιού


Τη χάρη και τη δόξα ενός ιπτάμενου αυτοκινήτου ζήλεψε μια ταπεινή Toyota Corolla, η οποία προσγειώθηκε ανώμαλα στη στέγη ενός σπιτιού.

  • 5/2/2021

Μπροστά σε ένα εντυπωσιακό θέαμα βρέθηκαν οι δυνάμεις ασφαλείας της Νότιας Ντακότα όταν κλήθηκαν να απομακρύνουν ένα όχημα το οποίο είχε προσκρούσει σε ένα σπίτι της περιοχής.

Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με έναν… μαγικό τρόπο βρέθηκε καρφωμένο στην οροφή ενός σπιτιού.

Αν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι ο 25χρονος οδηγός της Toyota Corolla είχε αναπτύξει μεγαλύτερη ταχύτητα από εκείνη των 35 μιλίων ανά ώρα που επιβάλλει το όριο ταχύτητας στη συγκεκριμένη περιοχή.

Επιπλέον, από τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι για τη χαμηλή πτήση του ιαπωνικού sedan «ευθύνεται» η πρόσκρουση του αυτοκινήτου σε κράσπεδο το οποίο το οδήγησε στη σκεπή του σπιτιού.

Τυχεροί στην ατυχία τους ήταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, οι οποίοι έλλειπαν εκείνη τη στιγμή και δεν κινδύνεψαν να τραυματιστούν από το ιπτάμενο Toyota Corolla.

Φυσικά θα αργήσουν πολύ ώστε να επιστρέψουν στην οικία τους, καθώς η οροφή έχει καταστραφεί πλήρως, ενώ κρίνοντας από τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας εκτεταμένες είναι και οι ζημιές στο εσωτερικό του σπιτιού.  

Διαβάστε ακόμα:

Τρομακτικό ατύχημα με… ιπτάμενο Suzuki Swift (Video)

Ελικόπτερο συγκρούεται με… ιπτάμενο φορτηγό στο Ράλι Ντακάρ