"Δεν είναι αυτός που φαντάζεστε" λέει για τον M. Schumacher Ιταλός νευροχειρουργός


Νέο κύκλο συζητήσεων για την κατάσταση της υγείας τον Michael Schumacher ανοίγουν οι δηλώσεις του Ιταλού νευροχειρουργού, Nicola Acciari.

  • 21/1/2020

Την εικόνα της σημερινής κατάστασης της υγείας του Michael Schumacher, έπειτα από ένα σοβαρό προ εξαετίας ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις που έμελλε να αλλάξει τη ζωή του, δίνουν δηλώσεις Ιταλού νευροχειρουργού: Είναι «πολύ αλλαγμένος και εξασθενημένος» ανέφερε για τον 7 φορές πρωταθλητή της Formula 1.

Ο Nicola Acciari, που εργάζεται σε νοσοκομείο της Μπολόνια ανέφερε στην ιταλική εφημερίδα Contro Copertina: «Πρέπει να φανταστούμε έναν άνθρωπο πολύ διαφορετικό από αυτόν που θυμόμαστε στις πίστες, με μια πολύ αλλαγμένη και εξασθενημένη οργανική, μυϊκή και σκελετική δομή».

Θυμίζουμε πώς ο  51χρονος σήμερα Michael Schumacher βρίσκεται καθηλωμένος στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο του σπιτιού του στη Γενεύη από τον Δεκέμβριο του 2013, όταν ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις χτύπησε το κεφάλι του σε έναν βράχο.

Δίπλα του, βρίσκεται πάντα η γυναίκα του, Korina, και τα δύο παιδιά τους Jina – Μarie, 22 ετών, και Mich, 20 ετών.

Οι δηλώσεις του νευροχειρουργού έρχονται λίγους μήνες μετά τη δήλωση του πρώην μάνατζερ και φίλου του Jean Todt  με την οποία γνωστοποιούσε ότι παρακολούθησε μαζί με τον Michael Schumacher  αγώνα Φόρμουλα 1 στην τηλεόραση.

«Είμαι πάντα πολύ προσεκτικός με τις δηλώσεις, αλλά είναι αλήθεια. Είδα τον αγώνα μαζί με τον Michael Schumacher στο σπίτι του στην Ελβετία», είδε δηλώσει τότε, προσθέτοντας: «Ο Michael στα καλύτερα χέρια και λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα στο σπίτι του. Δεν τα παρατάει και συνεχίζει να αγωνίζεται».