Ήταν "μαϊμού" τελικά το ρεκόρ των 508 km/h του SSC Tuatara; (Video)


Η αμφισβήτηση του ρεκόρ από διάφορους "ειδικούς" ή μη σε όλο τον κόσμο, υποχρέωσε το αφεντικό της εταιρίας να ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σε μία δεύτερη προσπάθεια για να πείσει τους... άπιστους.

  • KEIMENO: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 31/10/2020

Η κατάρριψη ενός ιστορικού ρεκόρ πριν μερικές ημέρες από το SSC Tuatara,δημιούργησε μεγάλο θόρυβο στο διαδίκτυο, με διάφορους γνωστούς Youtubers να το αμφισβητούν, και μάλιστα βάσιμα. Τα video που ανέλυαν το ρεκόρ κατέκλυσαν το Ίντερνετ, δείχνοντας με μάλλον πειστικό τρόπο ότι το video που έδειχνε την επίτευξη του ρεκόρ είχε πολλές "γκρίζες" ζώνες, ενώ είναι εμφανές ότι το καλύτερο πέρασμα, με 533 km/h έγινε στην ανηφορική διαδρομή.

Λάδι στην φωτιά ήρθε να ρίξει η εταιρία που έδωσε το σύστημα μέτρησης των οργάνων, η οποία υποστήριξε ότι ποτέ δεν πιστοποίησε το ρεκόρ. Ενώ και το αφεντικό της εταιρίας, βγήκε και δήλωσε ότι όντως υπήρχαν κάποια λάθη στο video όμως το ρεκόρ είχε γίνει πραγματικά.

Αυτό ξεσήκωσε ακόμα περισσότερο θόρυβο, με αποτέλεσμα το επίτευγμα του SSC Tuatara να αμφισβητείται πλέον ανοιχτά. Και για να βγει από την δύσκολη θέση, ο Jerod Shelby ανακοίνωσε ο ίδιος σε video που ανέβασε στο διαδίκτυο ότι θα μπει στην διαδικασία να ξανακάνει το ρεκόρ. Και μάλιστα αυτή τη φορά θα καλέσει τους πιο σημαντικούς από αυτούς που τον αμφισβήτησαν για να παρευρεθούν στην επανάληψη του ρεκόρ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος είναι ο μόνος τρόπος για να φύγει κάθε σκιά από πάνω τους. Μόνο που αυτή την φορά θα έχουν πολλαπλά GPS από διάφορες εταιρίες εγκατεστημένες πάνω στο αυτοκίνητο, έτσι ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία. 

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα ξαναγίνει αυτή η νέα προσπάθεια για την κατάρριψη του ρεκόρ. Ας φροντίσουν πάντως αυτή την φορά να εξασφαλίζουν την απαραίτητη πιστότητα σ' αυτά που κάνουν γιατί κανείς πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί από την τεχνολογία και το μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...