Jeep Cherokee: Και όμως κινείται ακόμα και έτσι! (Video)


Mέχρι που μπορεί να αντέξει ένα αυτοκίνητο την καταπόνηση; Ένα Jeep Cherokee μας δείχνει ότι μπορεί να κινείται ακόμα και με σπασμένο πλαίσιο!
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 17/11/2018

Σε μια εποχή που κυριαρχούν τα δήθεν SUV τα οποία μόλις δουν την λάσπη βάζουν όπισθεν και επιστρέφουν στην ασφάλεια της ασφάλτου, αυτοκίνητα με κλασικές λύσεις όπως το Jeep Cherokee θυμίζουν τι πραγματικά είναι το σκληρό off road.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο video που παραθέτουμε όπου ένα Jeep Cherokee βρίσκεται σε μία εξαιρετικά δύσκολη θέση, στην οποία κάθε άλλο αυτοκίνητο θα θεωρείτο εκτός λειτουργίας.

Το δύσμοιρο Cherokee έχει πέσει σε μία μεγάλη λακκούβα απ' όπου προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βγει. Όμως προφανώς δεν βρίσκεται στην πρώτη του νιότη και η σκουριά έχει κάνει την δουλειά της, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή όλο το πίσω μέρος να βρίσκεται στον αέρα.

Όμως η κλασική τετρακίνηση και το σκληροτράχηλο ταμπεραμέντο της Jeep δεν λένε να το βάλουν κάτω. Και ακόμα και καραβοτσακισμένο το Cherokee προσπαθεί και τελικά καταφέρνει να απεμπλακεί από την παγίδα στην οποία είχε πέσει. Έστω και κομμένο στην μέση!

Όπως μαθαίνουμε το ηρωϊκό αυτό Cherokee κατάφερε μάλιστα να φθάσει έτσι όπως είναι και στο κοντινότερο πάρκινγκ μέχρι να έρθει γερανός να το πάρει στους τόπους τους χλοερούς όπου πηγαίνουν τέτοια σπουδαία μηχανήματα. Ας είναι ελαφριά η πρέσσα που θα το πατήσει...