Jeep Trail Marker 4: Μια ξεχωριστή μηχανή του χρόνου για το φετινό Easter Jeep Safari


Με ιστορία που ξεπερνά τις οκτώ δεκαετίες, η Jeep θα αποκαλύψει στις 9 Απριλίου μια «χρονομηχανή» που θα τιμά το παρελθόν, αλλά και το εξηλεκτρισμένο μέλλον της μάρκας.

  • 26/3/2022

Η Jeep έχει κάθε λόγο να αγαπά τα ταξίδια στο παρελθόν. Με την ιστορία της θρυλικής Αμερικανικής μάρκας να ξεπερνά τις οκτώ δεκαετίες, το όνομα της έχει συνδεθεί με τον αγώνα για την ελευθερία, την κίνηση σε κάθε έδαφος, αλλά και τη δημιουργία των πρώτων οχημάτων 4x4 για πολιτική χρήση.

Το Easter Jeep Safari 2022 (9-17 Απριλίου), η μεγαλύτερη εκδήλωση για τους φίλους της μάρκας σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτέλεσε την αφορμή ώστε οι σχεδιαστές της Jeep να συνδέσουν το ένδοξο παρελθόν της μάρκας με το μέλλον, όπου η ελευθερία κίνησης με ένα αυθεντικό Jeep συνδυάζεται με τη φιλικότητα προς το περιβάλλον που εξασφαλίζει η εξηλεκτρισμένη κίνηση. Ο θρύλος της Jeep που γεννήθηκε μέσα από τις πολεμικές επιχειρήσεις του 2ου Π.Π. θα συναντήσει την καινοτόμα τεχνολογία, σε ένα πρωτότυπο που σχεδιάστηκε ώστε να φέρει μνήμες από το παρελθόν, αλλά και προσδοκίες για το μέλλον της αυτοκίνησης. Όπως πάντα στο επίκεντρο θα βρίσκονται οι κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες που εξασφαλίζει το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe και βέβαια το διαχρονικό στιλ της Jeep που διατηρεί αναλλοίωτα στιλιστικά στοιχεία από το Willys MB του 1941.

To Trail Marker 4 είναι το πέμπτο πρωτότυπο που ανακοινώνει η μάρκα για το Easter Jeep Safari 2022, δείχνοντας ότι η φετινή εκδήλωση θα είναι η πιο πλούσια των τελευταίων ετών σε επίπεδο νέων παρουσιάσεων. Τα εντυπωσιακά πρωτότυπα θα συνοδεύσει η πλήρης γκάμα Plug-in Hybrid εκδόσεων 4xe της Jeep που περιλαμβάνει τα Renegade, Compass, Wrangler και Grand Cherokee.

To Jeep Easter Safari παραδοσιακά διαρκεί 9 ημέρες και ολοκληρώνεται την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν και διαδρομές εκτός δρόμου με διάφορα επίπεδα δυσκολίας, με τη σχετική κλίμακα να ξεκινά από το 1 (πολύ εύκολες διαδρομές) και να φτάνει το 10 (διαδρομές για οχήματα εκτός δρόμου με ειδικές τροποποιήσεις). Η φετινή είναι η 56η διοργάνωση του θεσμού και θα διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 17 Απριλίου 2022.