JET PREMIUM DIESEL: Το ντίζελ που κρατάει τον κινητήρα νέο!


Το νέο της προϊόν, JET PREMIUM DIESEL, μία καινοτομία της JETOIL και διεθνών οίκων προσθέτων, σχεδιασμένο ειδικά για πετρελαιοκινητήρες τελευταίας τεχνολογίας ξεκίνησε να διαθέτει το μήνα Μάιο σε επιλεγμένα πρατήρια του δικτύου της στην Νότια Ελλάδα, η JETOIL.

  • 2/6/2014

Το νέο της προϊόν, JET PREMIUM DIESEL, μία καινοτομία της JETOIL και διεθνών οίκων προσθέτων, σχεδιασμένο ειδικά για πετρελαιοκινητήρες τελευταίας τεχνολογίας ξεκίνησε να διαθέτει το μήνα Μάιο σε επιλεγμένα πρατήρια του δικτύου της στην Νότια Ελλάδα, η JETOIL. Η διάθεση του προϊόντος στη Βόρεια Ελλάδα είχε ήδη ξεκινήσει από τον Νοέμβριο.

Το JET PREMIUM DIESEL είναι το ιδανικό καύσιμο για τους οδηγούς που νοιάζονται για τη μηχανή τους και θέλουν την καλύτερη δυνατή απόδοση από ένα καύσιμο ντίζελ σε συνδυασμό με την οικονομία στην κατανάλωση.

Το JET PREMIUM DIESEL βοηθά να καθαρίσουν τα κατάλοιπα καύσης, επιτυγχάνοντας και καλύτερη προστασία του κινητήρα και βελτίωση καύσης. Ετσι, η συνεχής χρήση συμβάλλει περαιτέρω στη διατήρηση των επιδόσεων του οχήματος.

Το JET PREMIUM DIESEL προσφέρει ταχύτερη και καλύτερη ποιότητα ανάφλεξης. Η βελτίωση της ποιότητας ανάφλεξης προσφέρει και οικονομία καυσίμου, που μπορεί να φτάσει ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης το 3.5%!