Κ. Καραμανλής: Τι δήλωσε ο Υπουργός για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη (video)


Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών βρέθηκε στο σημείο που συνέβη το τραγικό δυστύχημα και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του μιλώντας στις κάμερες.

  • 1/3/2023

Λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα που συνέβη έξω από τα Τέμπη με τη σύγκρουση δύο τρένων, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής βρέθηκε στο σημείο και χωρίς να μπορέσει να κρύψει τη συγκίνησή του προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Σήμερα είναι πραγματικά μια θλιβερή μέρα και όλοι όσοι έχουμε βρεθεί εδώ εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη μας, διότι οι σκηνές που βλέπουμε είναι, πραγματικά, συγκλονιστικές. Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και στις οικογένειές τους. Γνωρίζετε και καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων. Εγώ, όμως, θέλω και είμαι υποχρεωμένος να πω ένα πράγμα: Ότι θα διερευνήσουμε με απόλυτη σοβαρότητα, με απόλυτη διαφάνεια τα αίτια αυτού του τραγικού συμβάντος. Ό,τι όμως, πούμε τώρα θα είναι πρώιμο και στην ουσία, με αυτό τον τρόπο θα σας έλεγα, ότι βεβηλώνουμε τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν. 

Επομένως θα ήθελα να δείξουμε όλοι ψυχραιμία και να μείνουμε σε αυτό που σας είπα, ότι θα κάνουμε τα πάντα, για να διερευνήσουμε τα αίτια και να μην αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί. Σας ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Υπουργού...