Και νέα teaser σκίτσα του καινούργιου Hyundai Santa Fe


Μετά τη φωτογραφία που έδειχνε εν μέρει το προφίλ του νέου Santa Fe η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα που δείχνουν το εμπρός και το πίσω μέρος του σε απεικόνιση ¾.

  • 31/1/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: HYUNDAI

Το σκίτσο της 4ης γενιάς του Santa Fe από μπροστά αποκαλύπτει μια τονισμένη μάσκα η οποία προσδιορίζει πρακτικά την όλη του εικόνα. Την ίδια στιγμή η διάταξη και το σχήμα των προβολέων παραπέμπουν στο πιο μικρό και πιο νεανικό Kona. Κάτι που ισχύει και για το πίσω μέρος του.

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής το νέο Santa Fe θα μπορεί να εξοπλιστεί με όλα τα διαθέσιμα συστήματα υποβοήθησης. Παράλληλα θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που θα έχει σύστημα που θα προειδοποιεί τον οδηγό για τις κινήσεις και τις προθέσεις όσων κάθονται στο πίσω κάθισμα. Αν π.χ. θέλουν να αποβιβαστούν κ.λπ.

Το νέο Hyundai Santa Fe θα παρουσιαστεί επίσημα αρχικά στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου και στη συνέχεια σε αυτήν της Νέας Υόρκης. Στις προθέσεις της μάρκας πάντως είναι και ο αισθητικός διαχωρισμός της επταθέσιας έκδοσης από την πεντάθεσια.