Και όμως! Αυτή η ταλαίπωρη Porsche 911 έχει άδεια κυκλοφορίας για τους δρόμους!


Μερικές φορές είναι να απορείς με τις εμπνεύσεις που μπορεί να έχει κάποιος. Ειδικά σε μια κλασική 911 του 1969!

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 18/2/2020

Συνήθως οι κλασικές 911 που κυκλοφορούν βρίσκονται μερικά εκατοστά πάνω από την άσφαλτο. Τούτη δω η ταλαίπωρη έπεσε στα χέρια ενός που αγαπά περισσότερο τους αγώνες Baja και δίχως να σέβεται την ιστορία ενός πανέμορφου μοντέλου. Έτσι, αποφάσισε να του αλλάξει τα φώτα, να του ξηλώσει τις αναρτήσεις και να του φορέσει ένα σετ από τρακτερωτά λάστιχα.

Τα αμορτισέρ είναι της Exit με διπλούς θαλάμους σε κάθε άκρη, οι τροχοί 15’’ είναι ειδική παραγγελιά, τα λάστιχα της Maxxis Bighorn κ.α. Το εσωρερικό δεν έχει καμία σχέση από αυτό που ξέρουμε και θυμίζει περισσότερο ένα «baja-λο» παρά κάτι άλλο. Όσο για το μοτέρ δεν αναφέρεται κατά πόσο έχει πειραχθεί ο τετρακύλινδρος boxer των 2,3 lt.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως η αγνώριστη 911 είχε παρουσιαστεί στην έκθεση SEMA του 2017. Εκεί που παρουσιάζονται διάφορα τρελά και περίεργα επιδεικνύοντας τις εμπνεύσεις εταιριών και ιδιωτών πάνω σε άμοιρα τετράτροχα. Το συγκεκριμένο πείραμα είχε γίνει από την Smash Customs και το πουλά στο eBay με τιμή εκκίνησης στις 21.882 ευρώ. Καθόλου λίγα για μία ασέλγεια κατά τη γνώμη πάνω σε ένα icon μοντέλο.