Κακοκαιρία Barbara: Στα αμαξοστάσια λεωφορεία και τρόλεϊ – Σταμάτησαν τα δρομολόγια του Μετρό στο «Ελ. Βενιζέλος»


Αντιμέτωποι με σημαντικές δυσκολίες θα έρθουν οι πολίτες της Αττικής που θα επιλέξουν να μετακινηθούν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

  • 6/2/2023

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν οι πολίτες που θα επιλέξουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να μετακινηθούν τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου. Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση η ΣΤΑ.ΣΥ τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο σταματούν μέχρι νεοτέρας. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΣΤΑ.ΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό στο τμήμα προς και από το Αεροδρόμιο, μετά από σχετική ενημέρωση από τον ΟΣΕ. Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, μετεπιβιβάζονται στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» στον Προαστιακό σιδηρόδρομο».

Από εκεί και πέρα το πρωί εμφανίστηκε στην εκπομπή  «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1 ο Οργανωτικός Γραμματέας του ΟΑΣΑ κ. Φώτης Νικολακόπουλος και γνωστοποίησε ότι τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ παραμένουν μέσα στα εργοτάξια.

Οι εργαζόμενοι περιμένουν εντολές και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας και προϊόντος του χρόνου κάποιες περιοχές, πχ στο κέντρο της Αθήνας, μπορεί να εξυπηρετηθούν.