Καλορίζικο! Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Γιώργου Παπαγιάννη (photo)


Ποιο μοντέλο θα μπορούσε να επιλέξει ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού και ένας από τους κορυφαίους «αμυντικούς» της Euroleague;

  • 19/7/2022

Με νέο αυτοκίνητο κάνει πλέον τις βόλτες του ο Έλληνας μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Γιώργος Παπαγιάννης αφού πριν από λίγες ημέρες παρέλαβε το νέου του Land Rover Defender το οποίο έχει τις κατάλληλες διαστάσεις για να φιλοξενήσει τα 220 cm του ύψους του.

Την ανακοίνωση έκανε η εταιρεία Γ. Τζώρτζης Α.Ε.μέσα από τα social media όπου και δημοσίευσε φωτογραφία με τον Έλληνα σέντερ δίπλα στο νέο του απόκτημα. Μάλιστα στη λεζάντα η εταιρεία παίζει με τη λέξη «Defender» (αμυντικός) γράφοντας χαρακτηριστικά: «The Best Euroleague Defender can have only one option: Land Rover DEFENDER».

Η αρχική τιμή του Land Rover Defender στην Ελλάδα είναι στις 71.360€ ενώ πριν από λίγο καιρό παρουσιάστηκε και η οκταθέσια έκδοση 130 με τρεις σειρές καθισμάτων.

Το θηριώδες SUV διακρίνεται για τις off-road δυνατότητές του αφού τα κακοτράχαλα μονοπάτια είναι το φυσικό του περιβάλλον ενώ σε συνδυασμό με την αερανάρτηση που είναι στον στάνταρ εξοπλισμό μπορεί και προσφέρει άνεση υψηλού επιπέδου στους επιβάτες του.

Τέλος, θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες ένα άλλο σημαντικό πρόσωπο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο, μία Mercedes-AMG GT Black Series