Κάμερα καταγράφει την τρομακτική σύγκρουση τρένου με φορτηγό (Video)


Τις καταστροφικές συνέπειες της σύγκρουσης ενός τρένου με τριαξονικό φορτηγό κατέγραψε διερχόμενος οδηγός. Δείτε το σοκαριστικό video.

  • 13/10/2020

Οι αφύλακτες διαβάσεις των τρένων απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή καθώς ένα μικρό λάθος, ένας λάθος υπολογισμός μπορεί να επιφέρει τραγικές συνέπειες. Τα περιστατικά είναι πολλά, σπανίως ωστόσο καταγράφονται.

Αυτήν τη φορά ένας διερχόμενος οδηγός στην Indiana των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ενεργοποίησε την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του, βλέποντας έναν τράκτορα να έχει ακινητοποιηθεί πάνω σε μια αφύλακτη διάβαση τρένου.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το τρένο πλησιάζει χωρίς φυσικά να προλάβει να ακινητοποιηθεί παρασύροντας τον τράκτορα και το επικαθήμενο ρυμουλκούμενο.

Μάλιστα χρειάστηκαν αρκετά μέτρα ώστε το τρένο να σταματήσει πλήρως, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα ξέσπασε πυρκαγιά εξαιτίας τις διαρροής καυσίμων από τις δεξαμενές του τράκτορα.

Τόσο το τριαξονικό φορτηγό όσο και το τρένο υπέστησαν εκτεταμένες υλικές ζημιές, χωρίς ωστόσο να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί, μιας και ο οδηγός του τράκτορα είχε ήδη απομακρυνθεί από το σημείο.

Διαβάστε επίσης

Crash Test: Σύγκρουση αυτοκινήτου-λεωφορείου με 200 χλμ./ώρα!

Τρομακτικό ατύχημα με… ιπτάμενο Suzuki Swift (Video)

Δείτε το πιο αλλόκοτο crash test στον πλανήτη (Video)