Κάν'το όπως η Sterrato: Έτσι θα ήταν η Aventador Ultimae για το χώμα (photos)


Με την παρουσίαση της Lamborghini Huracan Sterrato, ένας καλλιτέχνης σκέφτηκε πώς θα ήταν η Aventador Ultimae σε αντίστοιχη μορφή.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: SPDESIGNSEST-INSTAGRAM
  • 10/12/2022

Η παρουσίαση της Huracan Sterrato ως μία Lamborghini που δεν ονομάζεται Urus αλλά είναι ικανή για ακραίες επιδόσεις στο χώμα ενέπνευσε τον καλλιτέχνη spdesignsest στο Instagram να οραματιστεί πώς θα ήταν η τελευταία Aventador, η Ultimae, αν είχε κι αυτήν την off-road εκδοχή της.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό σχέδιο, οπτικά μοιάζει αρκετά στη Sterrato, ακολουθώντας τα ίδια βήματα στις μετατροπές της.

Έτσι, η Ultimae σε αυτήν την εκδοχή έχει ψηλώσει, έχουν προστεθεί φτερά πάνω από τους τροχούς, μικρό spoiler στο πίσω μέρος, δύο φώτα LED στον προφυλακτήρα, και έναν αεραγωγό στην οροοφή για να καθαρίζει ο κινητήρας από τη σκόνη.

Προσθέστε και τις νέες ζάντες με τα νέα, ειδικά για εκτός δρόμου χρήση ελαστικά, αλλά ως εκεί. Ο καλλιτέχνης δεν αναφέρει αν η... Aventador Sterrato έχε προστασία στο πάτωμα, όπως η Huracan Sterrato, ή αλλαγμένα modε Strada και Sport.

Θυμίζουμε πως η Ultimae διαθέτει έναν V12 κινητήρα, 6,5 lt με 780 PS και 720 Nm ροπής, κάνοντας τα 0-100 km/h σε 2,8 δευτερόλεπτα, και τελική ταχύτητα 350 km/h.

Θα κατασκευαστούν 350 μονάδες της Ultimae Coupe, και 249 μονάδες στη roadster έκδοση.