Κάψτα όλα: Η Lambo λαμπαδιάζει και του οδηγού δεν του καίγεται καρφί! (Video)


Όσα συμβαίνουν στο video είναι εκτός λογικής και μόνο ένας "καμένος" εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει την διασκέδαση πίσω από θεάματα αυτού του είδους.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 25/3/2020

Δεν γνωρίζουμε αν ο Ferruccio Lamborghini όταν έφτιαχνε την Miura θα πίστευε ότι τα αυτοκίινητά του θα έφθαναν σ' αυτό το σημείο, όμως όπως φαίνεται τα πράγματα έχουν ξεφύγει στον χώρο των πάσης φύσεως παρα-θεαμάτων γύρω από το αυτοκίνητο.

Γιατί πως μπορείς να πιστέψεις όλα όσα βλέπεις σ' αυτό το video, με μία φτιαγμένη Lamborghini Huracan να ντριφτάρει μέσα σε ελάχιστα τετραγωνικά, και να ταλαιπωρείται με τέτοιο βάναυσο τρόπο ένα πανέμορφο επίτευγμα της μηχανολογίας.

Οι "ήρωες" αυτού του θεάματος προφανώς δεν ενδιαφέρονται για τέτοιες λεπτομέρειες,, και ο οδηγός του, ο οποίος δεν φαίνεται εκτός από τα λάστιχα να έχει κάψει και αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα (άσε που δεν το έχει και με το τιμόνι), αφού λιώνει τα λάστιχα αποφασίζει να δώσει και το χαριστικό χτύπημα στο αυτοκίνητο.

Πηγαίνει λοιπόν και στήνεται εμπρός στον τοίχο, και στην συνέχεια πατάει αλύπητα το γκάζι μέχρι να σκάσει το μοτέρ και να πάρει φωτιά το πανάκριβο αυτοκίνητο. Στην συνέχεια βγαίνει έξω και πανηγυρίζει για το κατόρθωμά του, δείχνοντας αρκετά περήφανος για όσα έκανε. Και επιβεβαιώνοντας το ρητό ότι το σύμπαν και οι αντοχές ενός μοτέρ είναι μάλλον πεπερασμένες, η βλακεία όχι.