ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ: Boxy και σκληροτράχηλο το νέο Ford Bronco!


ΤΟ HEAVY DUTY ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ FORD ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΣΥΝΕΛΑΒΕ" Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ ROAD AND TRACK.

  • 16/1/2020

Η Ford στο πλαίσιο ενός δυναμικού come back που πραγματοποιεί, επαναφέροντας από το χρονοντούλαπο της ιστορίας της αυτοκίνητα-θρύλους (πληροφορίες θέλουν την επανάκαμψη του Ford Capri), βρίσκεται ένα στάδιο πριν την παρουσίαση του νέου Bronco. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Bronco αποτέλεσε ένα σκληροτράχηλο off-road, ένα αυτοκίνητο-θρύλος, που διέπρεψε με τα σήματα της Ford στην αγορά των ΗΠΑ.

Όπως ακριβώς και ο προκάτοχός του, έτσι και το νέο Bronco είναι ένα γνήσιο off-roader (βασίζεται στο Ranger) και έχει σχεδιαστεί για να αποτελέσει έναν δύσκολο αντίπαλο σε οχήματα όπως το Jeep Wrangler. Εξάλλου, η boxy σχεδίασή του αυτό προμηνύσει, ακολουθώντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία καθαρόαιμων τετρακίνητων οχημάτων, όπως η Mercedes-Benz G-Class ή το Suzuki Jimny.

Αν και το καμουφλάζ στις φωτογραφίες δεν αφήνει να φανούν πολλές λεπτομέρειες για το αμάξωμά του νέου Bronco, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πώς θα ακολουθείται η "τετραγωνισμένη" και πιθανόν με αφαιρούμενα τμήματα σχεδιαστική αντίληψη του Wrangler.

Στα μηχανικά τώρα, εκτός από το δάπεδο του Ranger, το Bronco θα εφοδιάζει ο Ecoboost των 2.3 λίτρων απόδοσης 270 ίππων, με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς από ένα κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford.

Πληροφορίες θέλουν και την ύπαρξη μιας ήπιας υβριδικής έκδοσης, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί κάτι ακόμη. Η πλήρης αποκάλυψη του νέου Bronco αναμένεται την Άνοιξη.

Πηγή: Road and Track