Ken Block: Ο Travis Pastrana αποτίει φόρο τιμής στον φίλο του (photos)


Το rallycross του Travis Pastrana ντύθηκε στα χρώμα του παλιού αγωνιστικού του εκλιπόντος Ken Block, ως φόρος τιμή στον Αμερικανό οδηγό.

  • ΦΩΤΟ: VERMONT SPORTSCAR - FACEBOOK
  • 21/1/2023

Travis Pastrana και Ken Block υπήρξαν φίλοι και συνοδοιπόροι στις αγωνιστικές καριέρες τους, όντας κι οι δύο Αμερικάνοι και λάτρεις της ταχύτητας και των stunts.

Με τον χαμό του δεύτερου στις αρχές του έτους, αρκετοί συναθλητές του έχουν αποτίσει φόρο τιμής στη ζωή και την πορεία του.

Ο Pastrana κάνει τη δική του αντίστοιχη κίνηση, βάφοντας το Group E που χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα του Nitro Rallycross στα χρώματα που έτρεχε ο Block το 2005, όντας οδηγός της Vermont Sportscar, ομάδας με την οποία ακόμα αγωνίζεται ο Pastrana.

Αποτελεί μία σύγχρονη εκδοχή του livery του Subaru WRX STI rallycar, με το σήμα των παπουτσιών DC να αντικαθίσταται από το 'KB', που φυσικά σημαίνει Ken Block.

Σε σχετική ανακοίνωση από τη Vermont SportsCar, αναφέρεται:

«Τα πρώτα projects της Vermont SportsCar με τον Ken έγιναν το 2005, όταν έκανε πλήρη σεζόν, αλλά και στο Gumball 3000. Η ιδέα του Ken ήταν να έχουμε τα ίδια εντυπωσιακά liveries και στα δύο αυτοκίνητα, τόσο για το Subaru STI rallycar, όσο και στο τροποποιημένο όχημα παραγωγής για το Gumnball 3000.»

Ο εν λόγω χρωματισμός έκανε ντεμπούτο την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στο Κεμπέκ.