Κεντρομήχανο supercar από την Rolls-Royce;


Το ενδεχόμενο η Rolls-Royce να δημιουργήσει το δικό της κεντρομήχανο supercar ακολουθώντας το παράδειγμα της Bugatti διερεύνα με τη σχεδιαστική του πέννα ο Rain Prisk.

  • 7/5/2020

Η Rolls-Royce ειδικεύεται στις εξεζητημένες  προτάσεις, οι οποίες ωστόσο αφορούν ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό εστιάζοντας σε χαρακτηριστικά  όπως η πολυτέλεια και η βρετανική κατασκευαστική παράδοση.

Ποτέ στο παρελθόν η Rolls-Royce δεν τόλμησε να δραστηριοποιηθεί σε μια διαφορετική κατηγορία αυτοκινήτων από εκείνη στην οποία την έχουμε συνηθίσει. Ποτέ στο παρελθόν δεν δημιούργησε ένα τετράτροχο με δυναμικό προσανατολισμό και τις προδιαγραφές οι οποίες θα μπορούσαν να τον χαρίσουν τον τίτλο του supercar.

Αυτό, βέβαια, είναι πολύ πιθανόν να αλλάξει σύμφωνα τουλάχιστον με τον Rain Prisk, o οποίος επιχειρεί να σκιαγραφήσει με τη σχεδιαστική του πέννα το μέλλον ενός κεντρομήχανου supercar το οποίο θα φέρει την υπογραφή της Rolls-Royce.

Διατηρώντας ανάμεσα στις σχεδιαστικές προδιαγραφές του τη βρετανική υπεροψία που χαρακτηρίζει και τα real lifeμοντέλα ενός κατασκευαστή όπως άλλωστε και τις αυστηρές γραμμές ο συνδυασμός των οποίων δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που διαφέρει από οτιδήποτε άλλο κινείται πάνω σε τέσσερις τροχούς σε αυτόν τον πλανήτη.

Κανείς φυσικά δεν θα μπορούσε να προβλέψει τι θα μπορούσαν να κρύβουν πίσω τους οι μεταλλικές επιφάνειες ενός supercar της Rolls-Royce, παρά το γεγονός ότι τα υβριδικά σύνολα αποτελούν πλέον τον κανόνα και όχι την εξαίρεση σε μια κατηγορία αυτοκινήτων που δεν διακρίνεται για τις περιβαλλοντικές ανησυχίες της.

Όλα αυτά βέβαια ανήκουν για την ώρα στη σφαίρα της φαντασίας, μιας και δεν υπάρχει κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία που να περιγράφει την πρόθεση της Rolls-Royce και του BMW Group συνολικότερα να μπει στην κατηγορία των supercars, αξιοποιώντας στην προκειμένη περίπτωση το πελατολόγια της  βρετανικής φίρμας.