Κia διαλύεται κατά την παραλαβή του από την αντιπροσωπεία


ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ… ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΕΝΟΣ ΚIA.

  • 22/6/2020

Διαστάσεις πανδημίας παίρνουν στην Ινδία τα περιστατικά καταστροφής αυτοκινήτων τα οποία μόλις που πρόλαβαν να διανύσουν μερικά μέτρα πριν έρθουν αντιμέτωπα με το σκληρό πρόσωπο της μοίρας.

Μετά το VW Polo που τούμπαρε πριν προλάβει να εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας, σειρά έχει ένα ΚΙΑ το οποίο προσέκρουσε σε τοίχο έχοντας καλύψει μια απόσταση τριών μέτρων.

Παρά τη μικρή ταχύτητα της πρόσκρουσης οι ζημιές που προκλήθηκαν στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος ήταν αρκετά μεγάλες ενώ στον λογαριασμό θα πρέπει να συμπεριλάβει και την αντικατάσταση των μετωπικών αερόσακων οι οποίοι και ενεργοποιήθηκαν.

Το φαινόμενο τέτοιου είδους «ατυχημάτων» στην Ινδία είναι μάλλον συχνό και αποδίδεται στην ελλιπή εκπαίδευση των οδηγών, οι οποίοι ως γνωστόν έχουν και μια σαφή προτίμηση στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο.

Συνδυασμός που… σκοτώνει μεταφορικά και κυριολεκτικά, κρίνοντας από τον αριθμό των θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων που καταγράφονται κάθε χρόνο στην Ινδία.