Κλέβει την παράσταση το ανανεωμένο Genesis G70


ΤΟ GENESIS G70, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ 2017, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ AUDI A4, BMW 3, MERCEDES C-CLASS Κ.Α.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: GENESIS
  • 9/9/2020

H Genesis, το premium σήμα της Hyundai που κάποια στιγμή ενδέχεται να το δούμε και στην Ευρώπη, προχωρά σε μια ριζική αναβάθμιση των μοντέλων της και περίπου την ίδια χρονική στιγμή με το G80 έρχεται να αποκαλύψει και το μικρότερο G70. Ένα πολυτελές σεντάν που τοποθετείται στη μεσαία κατηγορία και κάτω από τη ναυαρχίδα της μάρκας.

Τα νέα στοιχεία στο G70 επικεντρώνονται στα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες, ενώ η μάσκα έχει αποκτήσει ένα ακόμη πιο εμφατικό στιλ με το σχήμα της να μας παραπέμπει σε ασπίδα. Σήμα κατατεθέν του G70 αποτελούν οι παράλληλες LED γραμμές στα φώτα, ενώ γενικότερα έχουμε να κάνουμε με ένα όμορφο sedan.

Στο εσωτερικό υπάρχουν μικρότερης έκτασης αναβαθμίσεις που εντοπίζονται στα σημεία. Νέας γενιάς και με περισσότερες λειτουργίες συνδεσιμότητας είναι το infotainment με νέα οθόνη αφής 10,25’’.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για την γκάμα των κινητήρων η οποία λογικά θα έχει αλλαγές όπου ο δίλιτρος turbo στην βάση θα αντικατασταθεί από ένα νέο στα 2,5 lt με 290 PS. Ψηλότερα θα υπάρχει ο V6 3.3, ενώ λογικά θα συνεχίσει και ο ντίζελ στα 2,2 lt.