"Κλείδωσε" ο πρωταγωνιστής της ταινίας Gran Turismo - Μεταγραφή από το Stranger Things


Το Gran Turismo έρχεται στη μεγάλη οθόνη και αποτελεί μία συνεργασία της Sony Pictures και της Playstation Productions. Ποιος θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής;

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: NETFLIX, GRAN TURISMO
  • 16/9/2022

Ο ηθοποιός της σειράς Stranger Things του Netflix, David Harbour, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική ενσάρκωση του δημοφιλούς racing video Gran Turismo.

Το σενάριο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και περιγράφει την ιστορία ενός εφήβου παίκτη του Gran Turismo που κατέκτησε μία θέση στη σκηνή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, κερδίζοντας μία σειρά διαγωνισμών της Nissan, χρησιμοποιώντας τις ικανότητές του στα βιντεοπαιχνίδια.

Η ταινία, συμπαραγωγής Sony Pictures και Playstation Productions, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 11 Αυγούστου του 2023.

Το Gran Turismo κυκλοφόρησε από την Polyphony το 1997 από τον Ιάπωνα Kazunori Yamauchi, ο οποίος έφερε την επανάσταση στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών αγώνων, δημιουργώντας τον πιο «αυθεντικό προσομοιωτή αγώνων,» σύμφωνα με πολλούς, ο οποίος είναι εξαιρετικά λεπτομερής, όσον αφορά τόσο τα γραφικά, όσο και την ακολούθηση των νόμων της φυσικής.

Έχει καταρρίψει τα ρεκόρ πωλήσεων, καταγράφοντας 80 εκατομμύρια πωλήσεις από την κυκλοφορία του το 1997, κάνοντάς το ένα από τα πιο επιτυχημένα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών, τόσο στην κατηγορία του, αλλά και συνολικά.

Όσο για τον πρωταγωνιστή, πρόσφατα εμφανίστηκε στην 4η σεζόν της γνωστής σειράς του Netflix, Stranger Things, και αναμένεται να επιστρέψει για τον 5ο κύκλο. 

Δείτε το trailer από το video game Gran Turismo 7...