Κλείνουν δρόμοι γύρω από τη Βασ. Σοφίας - Δείτε τις εναλλακτικές διαδρομές


Η εκτέλεση εργασιών επιφέρει πολύωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην «καρδιά» του κέντρου της Αθήνας.

  • 29/11/2022

Οι ανατροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας συνεχίζονται. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για τα έργα κατασκευής της νέας γραμμής 4 του Μετρό, αλλά για εκτέλεση άλλων εργασιών.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και κατά τις ώρες 01:30 έως 04:00 της επομένης, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σέκερη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βας. Σοφίας και της οδού Κανάρη, περιοχής Δήμου Αθηναίων.

Όσοι θα ήθελαν να στρίψουν δεξιά προς Σέκερη, θα πρέπει να ακολουθήσουν την ακόλουθη διαδρομή: Λ. Βασ. Σοφίας - οδός Πανεπιστημίου - οδός Κριεζώτου - οδός Ακαδημίας - οδός Κανάρη.

Επιπλέον, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και κατά τις ώρες 17:30 έως 22:00, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Β. Γεωργίου Β’, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Στησιχόρου και Ρηγίλλης, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηρώδου Αττικού.

Στη διάρκεια της διακοπής, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής: οδός Ρηγίλλης - αριστερά οδός Λυκείου - οδός Ηρώδου Αττικού.

Η αστυνομία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.