Κόντρα γιγάντων σε ένα γερμανικό ιπποφορβείο (video)


Audi RS3, Volkswagen Golf R, Mercedes-AMG A45 S και BMW M2. Ποιο τελικά είναι το ταχύτερο;

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 10/2/2020

Πολύ δύσκολο να μαζέψει κανείς και τα τέσσερα καυτά hatches στο ίδιο μέρος και ακόμη πιο δύσκολο να τα βάλει το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα παλιό αεροδιάδρομο. Το γνωστό κανάλι Carwow τα κατάφερε και όπως μπορείτε να δείτε τοποθετεί δίπλα στην πισωκίνητη BMW M2 τα τετρακίνητα Audi RS3, VW Golf R και Mercedes A45 S.

Κάθε ένα αυτοκίνητο έχει τη turbo χάρη του. Το RS3 έχει έναν πεντακύλινδρο TFSI με 400 PS. Η Mercedes-AMG ξεχωρίζει με τον ισχυρότερο τετρακύλινδρο παραγωγής στα 2 lt και την ισχύ να είναι στα 421 PS. Το επίσης δίλιτρο VW Golf R είναι το πιο ταπεινό της παρέας με 310 PS. Το μοτέρ με τους περισσότερους κυλίνδρους το έχει η BMW M2 με τον τρίλιτρο εξακύλινδρο που αποδίδει 370 PS.

Αν και υστερεί σε traction κατά την εκκίνηση, τι λέτε, θα τα καταφέρει απέναντι στον τετρακίνητο ανταγωνισμό; Η απάντηση δίνεται στο σημείο 07:50 του βίντεο. Αλλά για να μην σας κρατάμε σε αγωνία να πούμε πως στην κόντρα για τα 0-400 μέτρα τα πιο αργά με την σειρά ήταν τα Golf R και η BMW M2. Ποιος λέτε να είναι ο νικητής;