Kosmocar: Εβδομάδα Ηλεκτροκίνησης Volkswagen


Από 18 έως 24/4/2016 η «Εβδομάδα Ηλεκτροκίνησης Volkswagen: Καλώς ήλθατε στο μέλλον!».

  • 15/4/2016

Από 18 έως 24/4/2016 η «Εβδομάδα Ηλεκτροκίνησης Volkswagen: Καλώς ήλθατε στο μέλλον!».

Η Kosmocar-Volkswagen φέρνει το μέλλον της αυτοκίνησης… σήμερα! Από την Δευτέρα 18 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 24 Απριλίου, η Volkswagen «προκαλεί» το ελληνικό κοινό να… φορτιστεί θετικά και να βιώσει την εμπειρία οδήγησης της πλήρους γκάμας ηλεκτρικών αυτοκινήτων της φίρμας.

Πιο συγκεκριμένα η Volkswagen διοργανώνει στην Karenta Αμαρουσίου, (τη μεγαλύτερη έκθεση της Volkswagen στην Ελλάδα, πλήρως εξοπλισμένη με φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων), την «Εβδομάδα Ηλεκτροκίνησης Volkswagen». Εκεί θα υπάρχουν τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα  e-up! και e-Golf και τα plug-in hybrid Golf GTE και Passat GTE έτοιμα για test drive δίνοντας στους συμμετέχοντες μια πρώτη γεύση από την αυτοκίνηση του μέλλοντος.

Μια αυτοκίνηση που θέλει μειωμένους ή μηδενικούς αέριους ρύπους και εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης. Παράλληλα, το κοινό θα μπορεί να συμμετάσχει στον μεγάλο διαγωνισμό, από τον οποίο ένας τυχερός θα έχει την δυνατότητα να νοιώσει την θετική φόρτιση του  Passat GTE για μία ολόκληρη εβδομάδα!  
Περισσότερα στο www.volkswagen.gr/e-mobility Karenta Μαραθωνομάχων 35 & Νηρηίδων (απέναντι από το The Mall), 151 24 Μαρούσι, τηλέφωνο επικοινωνίας:  210 6801036, www.karenta.gr