Ξεκίνησαν οι πωλήσεις της Lamborghini Urus πριν καν βγει... στην παραγωγή!


Δύο dealers στην Γερμανία έχουν βγάλει προς πώληση τις δικές τους παραγγελίες για Urus με χρόνο παράδοσης τον Ιούνιο και «καπέλο» που ξεπερνά τα 100.000 ευρώ για τους πελάτες που θέλουν να την έχουν πρώτοι στα χέρια τους.

  • 30/12/2017

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: LAMBORGHINI


Όπως συμβαίνει με αυτά τα ακριβά αυτοκίνητα, υπάρχει πάντα μία μεγάλη λίστα αναμονής και η ανάγκη κάποιων πλούσιων πελατών να τα αγοράσουν πρώτοι. Αυτό εκμεταλλεύονται διάφοροι έμποροι και αντιπροσωπείες ανά τον κόσμο, εξασφαλίζοντας κάποια πρώτα κομμάτια τα οποία πωλούν στην συνέχεια με το ανάλογο "καπέλο". Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, το αυτοκίνητο δεν υπάρχει καν, και αυτό που αγοράζει ο εύπορος φανατικός της μάρκας είναι το slot παράδοσης του αντιπροσώπου.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την Lamborghini Urus η οποία θα ξεκινήσει να παράγεται μέσα στην άνοιξη του 2018. Όμως ήδη έχουν πωληθεί οι πρώτες από αυτές όσο και αν αυτό ακούγετι παράξενο. Και οι δυο dealers βρίσκονται στην Γερμανία με τον πρώτο να ζητά για την πώληση της δικής του Urus το ποσό των 330.000 ευρώ, προσθέτοντας ότι έχει την δυνατότητα να παραδόσει το super SUV σε όποια έκδοση επιθυμεί ο ιδιοκτήτης του.

Ο δεύτερος dealer λέει ότι η δική του Urus θα παραδοθεί την 1η Ιουνίου του 2018 και θα έχει χρώμα μπλε με δίχρωμο δερμάτινο σαλόνι. Φοράει επίσης ζάντες 22 ιντσών σε μάτ του τιτανίου, και πορτοκαλί φρένα, ενώ έχει και πολλά έξτρα. Η τιμή που ανακοινώνει ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος είναι τα 341.000 ευρώ.

Το κέρδος και για τους δύο είναι σημαντικό αν σκεφτούμε ότι η βασική τιμή για μία Urus είναι στα 171.429 ευρώ στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης. Όμως για τους ανθρώπους που θέλουν να μπουν μπροστά στην λίστα των παραδόσεων και να είναι οι πρώτοι στον κύκλο τους που θα κυκλοφορήσουν με τη νέα Urus, το επιπλέον αντίτιμο όχι μόνο δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά είναι και ένδειξη μιας προσωπικής ισχύος (την λες και ματαιοδοξία).