Ξεπέρασε τις 100 χιλιάδες παραγγελίες το νέο Opel Mokka X (MY2017)


Θραύση κάνει το νέο Opel Mokka X στην ευρωπαϊκή αγορά καθώς ήδη 100 χιλιάδες πελάτες από διάφορες χώρες της Γηραιάς Ηπείρου έχουν παραγγείλει το νέο το συμπαγές SUV (Sporty Utility Vehicle).

  • 19/12/2016

Οι παραγγελίες για το Mokka X στις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες ξεκίνησαν στα τέλη Μαΐου, ενώ το Σεπτέμβριο, το αυτοκίνητο άρχισε να φτάνει σταδιακά στα καταστήματα των ευρωπαίων διανομέων. 

Και όπως ο προκάτοχός του, αποδεικνύεται μεγάλη επιτυχία. Στη Γερμανία, μάλιστα, κατάφερε να ξεπεράσει το σκληρό ανταγωνισμό ακόμα και να διεκδικήσει μία κορυφαία θέση στις ταξινομήσεις της πολύ ανταγωνιστικής κατάταξης SUV το Νοέμβριο.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ OPEL MOKKA X MY2017

«Το Mokka είναι μία επιτυχημένη ιστορία για την Opel. Έχουμε λάβει 670.000 παραγγελίες από τότε που λανσαρίστηκε στα τέλη του 2012. Η αλήθεια είναι ότι καταφέραμε να γοητεύσουμε τους πελάτες από πολύ νωρίς με το συμπαγές SUV μας. Το νέο Mokka X συνεχίζει αδιάλειπτα αυτή την επιτυχία», δήλωσε ο Peter Christian Küspert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales. «Και του χρόνου θα ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα λανσάροντας τα νέα μας CUV, Crossland X και Grandland X, σε αυτή τη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία».

Τα Crossland X και Grandland X αποτελούν τμήμα της σημαντικής προϊοντικής επέλασης της Opel με το λανσάρισμα 29 νέων μοντέλων από το 2016 μέχρι το 2020. Επτά νέα οχήματα θα λανσαριστούν το 2017 – περισσότερα από ποτέ σε μία χρονιά. Τα νέα CUV (Crossover Utility Vehicle) θα αγωνιστούν σε μία κατηγορία που εξελίσσεται ραγδαία με Ευρωπαϊκό μερίδιο αγοράς SUV/CUV που αναμένεται να τριπλασιαστεί από το 2007 έως το 2017.