Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Ιωνία για ένα μήνα - Εναλλακτικές διαδρομές


Δείτε τι αλλάζει από Δευτέρα (29/5) και πώς θα διεξάγεται η κίνηση προς Ν. Φιλαδέλφεια και κέντρο της Αθήνας.

  • 28/5/2023

Υπομονή για ένα μήνα θα πρέπει να κάνουν όσοι οδηγού κινούνται σε περιοχές του Δήμου Νέας Ιωνίας, εξαιτίας εκτέλεσης έκτακτων εργασιών.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και καθ’ όλο το 24ωρο θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα της περιοχής, ως εξής:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κώστα Βάρναλη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ευαγγελικής Σχολής.
  • Αμφιδρόμηση της οδού Αγίων Αναργύρων σε όλο το μήκος της, μεταξύ των οδών Ικαρίας και Παλαιών Πατρών Γερμανού, με αμφίπλευρη απαγόρευση στάσης και στάθμευσης.
  • Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης εκατέρωθεν του οδοστρώματος επί όλων των οδών, τμήματα των οποίων αποτελούν τμήματα της παρακαμπτήριας διαδρομής.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κίνηση των οχημάτων που κινούνται στην οδό Κώστα Βάρναλη θα διεξάγεται ως εξής:

  • Στην κατεύθυνση προς Νέα Φιλαδέλφεια, μέσω της οδού Σπάρτης.
  • Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, μέσω της οδού Σπάρτης και της Λεωφ. Ηρακλείου.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.