Kylie και Lexus σε μια νέα συνεργασία


Κομψότητα, σύγχρονο στυλ, φινέτσα: οι ίδιες λέξεις χαρακτηρίζουν άριστα την Kylie αλλά και το νέο Lexus CT 200h.

  • 3/2/2011

Κομψότητα, σύγχρονο στυλ, φινέτσα: οι ίδιες λέξεις χαρακτηρίζουν άριστα την Kylie αλλά και το νέο Lexus CT 200h. Η Lexus με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία με την πρωταγωνίστρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής για το λανσάρισμα του νέου, αμιγώς υβριδικού, πολυτελούς μοντέλου της στην καρδιά ενός νέου τμήματος της αγοράς.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η διεθνούς φήμης Kylie θα υποστηρίξει το λανσάρισμα του νέου Lexus CT 200h μέσα από την cross-media καμπάνια “Quiet Revolution” (Ήρεμη Επανάσταση). Εκτός από τις εμφανίσεις της στο προσεχές τηλεοπτικό σποτ και τις έντυπες διαφημίσεις, η Kylie θα παραλάβει το προσωπικό της Lexus CT 200h.

Παράλληλα, η Lexus θα είναι κύριος χορηγός της περιοδείας της Kylie στη Βρετανία Aphrodite - Les Folies το 2011– που αναμένεται να είναι από τις θεαματικές και τεχνικά προηγμένες παραστάσεις έχουν περάσει ποτέ από τη Βρετανία.

Η Kylie, η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία σαν ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια, μοντέλο και σχεδιάστρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με τη Lexus στο λανσάρισμα του νέου, πλήρως υβριδικού CT 200h. Είχα την τύχη να πάρω μία πρώτη γεύση από το αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει στυλ και κομψότητα και προβλέπεται να ξεσηκώσει μία ...Ήρεμη Επανάσταση».

Η Belinda Poole, Διευθύντρια της Lexus δήλωσε: «Η Kylie είναι η τέλεια πρέσβειρα για τη μάρκα και το νέο Lexus CT 200h. Η Kylie έχει την ενέργεια, το στυλ και ένα πολύ δημοφιλές δημόσιο προφίλ που θα προσελκύσει άμεσα πελάτες νέους στη μάρκα».