Lamborghini: Διέρρευσαν στο Instagram οι πρώτες εικόνες της νέας Aventador (photos)


Η σχεδιαστική γλώσσα που αποκαλύπτεται μοιάζει αρκετά με αυτήν που υιοθετούν τα περιορισμένης έκδοσης μοντέλα της Lamborghini, όπως η Sian FKP 37 και η Terzo Millennio.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: automotive_mike - Instagram
  • 15/2/2023

Πολλά έγγραφα, σκίτσα και εικασίες έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τον πολυαναμενόμενο διάδοχο της Lamborghini Aventador, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το επερχόμενο μοντέλο με... σάρκα και οστά. Τη Δευτέρα, δύο νέες φωτογραφίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας δείχνοντας το νέο μοντέλο στην ολότητά του.

Πιο συγκεκριμένα, το υλικό διέρρευσε μέσω του χρήστη automotive_mike στο Instagram, ο οποίος δημοσίευσε μία εικόνα που δείχνει το όχημα από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες 3/4, μία από το μπροστινό και μία από το πίσω μέρος.

Βέβαια, η ονομασία του μοντέλου δεν έχει επιβεβαιωθεί από την εταιρεία, όμως είναι γνωστό ότι πρόκειται για μία δημιουργία με υβριδική μονάδα ισχύος, η οποία θα φέρει τον θρυλικό κινητήρα V12 της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το αμάξωμα και οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες ταιριάζουν απόλυτα με τα στοιχεία που ήταν ήδη διαθέσιμα μέσω των κατασκοπευτικών φωτογραφιών που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό, αλλά και των πατεντών που έχει υποβάλει η εταιρεία στο αρμόδιο γραφείο πατεντών και πνευματικών δικαιωμάτων των ΗΠΑ.

Η σχεδιαστική γλώσσα μοιάζει αρκετά με αυτήν που υιοθετούν τα πιο περιορισμένης έκδοσης μοντέλα της Lamborghini, όπως για παράδειγμα η Sian FKP 37 και η Terzo Millennio. Τόσο στο μπροστινό, όσο και στο πίσω μέρος, έχουν τοποθετηθεί φανάρια σε σχήμα Υ, ενώ στο πίσω μέρος δεσπόζουν οι τεράστιες εξαγωγές αέρα σε εξάγωνο σχήμα.

Οι Ιταλοί έχουν ήδη κάνει γνωστό ότι ο διάδοχος της θρυλικής Aventador θα φέρει ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο, το οποίο θα συνοδεύει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V12. Φυσικά, όπως είναι λογικό, καμία περαιτέρω λεπτομέρεια αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχει επιβεβαιωθεί, όμως είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ιταλοί θα λανσάρουν κάτι το εξωπραγματικό.

Λίγο έχει μείνει για τη μεγάλη αποκάλυψη, αφού το μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα τον ερχόμενο Μάρτιο.