Lamborghini Huracan Sterrato: Πλήρως αποκαλυπτική και με τη «μουσική» του V10 (video)


Δείτε σε video το νέο off-road της ιταλικής φίρμας, για πρώτη φορά χωρίς camo και ακούστε τον κινητήρα του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 21/11/2022

Πριν από μία εβδομάδα, η Lamborghini έβγαλε, επιτέλους, το καμουφλάζ από την Huracan Sterrato, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το off-road sportscar, που θα παρουσιάσει στις 30 Νοεμβρίου στο Art Basel του Μαϊάμι.

Έτσι, έδωσε την ευκαιρία στους μηχανικούς της να βγάλουν το αυτοκίνητο χωρίς «άγχος» από το εργοστάσιο της εταιρείας, για τα τελευταία test drives. Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα, ο Ιταλός «κατάσκοπος», Varryx, που συνηθίζει να παραμονεύει έξω από τις εγκαταστάσεις ιταλικών αυτοκινητοβιομηχανιών και να ανεβάζει video στο κανάλι του στο YouTube, βρήκε την ευκαιρία να τραβήξει άλλο ένα κατασκοπευτικό video της Sterrato. Μόνο που αυτή τη φορά, ήταν πλήρως αποκαλυπτικό, μιας και έλειπε εντελώς το καμουφλάζ.

Το συγκεκριμένο sportscar παραγωγής παρουσιάζει μια ιδιαίτερη τριχρωμία, σε αποχρώσεις λαδί, μαύρο και πορτοκαλί, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν από το brand. Το video επιτρέπει να δούμε από κοντά όλες τις αισθητικές αλλαγές, όπως η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα «φρύδια» των φτερών, τα φώτα ομίχλης εμπρός, η προστασία κάτω από το αμάξωμα και ο νέος, χρωματιστός, διαχύτης.

Σε σχέση με το concept car που παρουσιάστηκε το 2019, έχει φύγει η φωτεινή μπάρα οροφής, αλλά παραμένουν οι ράγες και έχει προστεθεί μία εισαγωγή αέρα που «τροφοδοτεί» τον κινητήρα.

Η Lamborghini δεν έχει αποκαλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου off-road sportscar. Ωστόσο, αναμένουμε ότι θα είναι εφοδιασμένο με τον ατμοσφαιρικό V-10 κινητήρα 5,2 L της Huracan, σε συνδυασμό με ένα επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και, ασφαλώς, τετρακίνηση. Ο ήχος του κινητήρα στο video, μάλλον μας επιβεβαιώνει.